美劇集中討論區(74) The Bear S2 | I'm a Virgo | Black Mirror S6

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

知佢個屎忽正
原來仲咁
可能因為carmy係大家的男朋友
而且係得sydney元老級又同carmy少少朋友以上感覺
贏在起跑線

claire一出黎 carmy咁快沉船 可能好多人投入唔到
但我都覺得佢地幾襯
雖然carmy sydney又真係幾有火花
不過始終外型上睇落似一齊拼搏打仗working partner拍住上多啲
我會想睇carmy係丹麥既flashback,點樣屈機完爆大隻仔
睇ep7先知原來眼鏡佬唔係最大
And Fuck You Garrett, Yes Fuck me Chef
依到好正
終於有新劇睇下wwdits
同埋諗住睇full circle
咁樣拍完再cut哂少少癲倒錢落海
可以開黎試下先我都係見話神劇開黎睇結果就追哂
表面上警匪黑幫緝毒
但拍得好寫實 雖然主角都係果班人
但每季會focus社會/同毒品有關唔同階層既人
劇情一環扣一環好多角色交織出黎
佢好似啱啱離左婚冇幾耐
every second counts

有睇過呢套野但竟然好似冇睇廚房呢集
淨係揀左狗仔同chanel果集睇
講起netflix紀錄片 呢排睇緊講tennis套break point
又幾鬼好睇

真係大廚黎
之前見到新聞講到
得罪講句
咁多套netflix劇
最唔應該cancel既劇就係呢套
s2個endingdklm咁都cancel
仆佢個街 記足一世
自從呢套劇之後 覺得呢個台冇一套劇被cancel係有OA咁可惜
美國編劇又罷工, 係咪好多劇pending緊
想知時間線係點
其實係咪carmy丹麥修煉完就去左chef terry度返工
再喺果度識大隻仔
之後大隻仔先去丹麥 / carmy就s1劇情

睇落成間餐廳最toxic係眼鏡佬
其他人都好pro
下年可能年中就開始冰河期冇乜劇睇
繼續冇得傾
https://twitter.com/PopCrave/status/1678971810690347008
佢之前拍過做配角既戲都好睇booksmart同shiva baby
場場都心心眼
比個錯number佢都即刻追蹤得返
要打rugby就返上床打

Elite - 呢pair最正最靚仔
Elite最正係Polo,對手攬住條女然後把口含住其他野
J
WWDITS minx
The endgame is to allow things to drag on until union members start losing their apartments and losing their houses

咁撚絕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞