美劇集中討論區(74) The Bear S2 | I'm a Virgo | Black Mirror S6

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
係咪得只係得我覺得佢哋唔太靚仔所以棄左
啱啱睇完呢套
Ritchie係咁屌Carmy流放佢
去到最後真係好感動
Carmy做野真係為大家好,但佢永遠都唔會講出口
最尾
JACK RYAN
succession s3 ending
大結局等緊你
呢幕都睇到想喊

sydney個omelette勁邪惡

amazon黎緊出套hehe戲對撼呢套
https://twitter.com/PopCrave/status/1675919020359553024

之前終於開左呢套
原來真係好pure正能量唔怪得咁大班人睇
好想睇套劇係講佢果間餐廳
佢一出場即刻好有世外高人feel
眼鏡佬對carmy內心陰影好深finale都ff佢
richie應該係S2 mvp成材之餘仲要finale成功carry大家
Amazon套野係movie ,,,好有gimmick, 美國總統個仔同美國王子 hehe
Syd 又係窩心咁啱食飯睇完呢集,睇見都好肚餓。

究竟Carmy會唔會拋棄Claire bear呢ep9講到佢focus係餐廳到
好bubble好唔真實, 主角唔靚仔 不過netflix觀眾群腐女太多, 所以輕易續訂兩季, 其實the first kill 收視仲好d , 不過女太醜都係cut la
超凡脫俗

btw好無聊咁諗
佢用白蘑菇係咪就唔使批皮
批咗皮食落係咪咁大分別
未睇哂呀
今日就ko呢套
richie去完一轉3星餐廳個人都升埋level收哂火
請人個part 我同sugar一樣驚訝
我歸類為唔用腦開心睇系列
主角nick 大大隻都charm呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞