美劇集中討論區(74) The Bear S2 | I'm a Virgo | Black Mirror S6

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
#4 邊有 條女call條ex 嚟扑嘢,weeknd係門口喊個段笑到我喊
真係痴線,集集都獵奇新境界

做乜9無故由惡魔> 邪教教主 >充滿音樂才華嘅造星嚴格訓練者 > 純情小白兔

下集究竟係腰斬定會剪個結尾當end咗?

依家想轉風向話條女先係操控者真係痴線
個劇本真係唔係你話想變忠就變忠
同個ex 飲酒個度on9到

我真係明歌手真係咪L拍戲呢件事
但Troye Sivan 都係大配,都好戲過weeknd做on9仔,搞唔掂
屌,為咗睇Lip一晚追曬第一季
無入一排Apple tv plus 劇已經攻陷美劇區

之後vince gilligan套野同哥斯拉套野會唔會hit 到開到專門討論post?
佢阿媽好撚癲
係膠紙問題
walker拎咗deep down個啲去換咗judicial個款
有幾個shot都影住啲膠紙有唔同

之前我都以為係cafe個mon有filter
點知原來頭盔先用咗filter
唔知有乜用
如果佢中間快啲
然後早2集出去clean
節奏快返啲就好
死都要留出去clean喺finale
我諗唔make sense個啲s2應該會講啩
但末世劇拖咁長有時真係冇心機追
仲有大把background要講
頭2集最精彩

一邊叫人幫佢做乜做乜
轉個頭又話得自己做
完全理解sugar嘅感受對住個老母真係人都癲
shiv展開湊女生活

https://twitter.com/netflix/status/1673722876170752001?s=46&t=EaXYP3VO-WlHK70NtFChCQ

不過n記出品…
難逃低分命運
橫掂一樣都係trigger
netflix到時可摸耳播埋呢套
終於有新作
https://twitter.com/trigger_inc/status/1675272854391390208

咁就十幾年
諗起有一期好興異世界
火爆family
我分咗2日先睇得哂
ep7好感動呀痴線
以為個眼鏡佬係chef Terry
原來英女皇先係

睇完好想煮飯仔
我都想見識下好似Olivia Colman咁斯文嘅廚
原來老母係Jamie Lee Curtis
el juego de las llaves
講一班人玩換妻,少少咸,好好笑

Prisma

講一對同卵雙胞胎的校園生活,入面啲歌好好聽,依家拍緊第二季

The Peripheral
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞