美劇集中討論區(74) The Bear S2 | I'm a Virgo | Black Mirror S6

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
第一季

S2 ep1 暫時睇咗一半 都仲keep 到

天使與魔鬼
睇完 S2 Bear 好讚
雖然頭幾集有啲慢節奏
追緊Bear S2 睇到第七集
睇到有啲眼濕濕
Richie個演員Moss-Bachrach演得好好
一日追哂s2 the bear
第6集真係頂唔緊,太intense, 透唔到氣
今季分別有幾集都講咗好多配角故事,好鍾意marcus同Richie嗰集,講佢哋之餘又可以撚返Carmy嘅往事,同埋我幾鍾意carmy同Claire嘅情節,claire做得好sweet, carmy 值得擁有依啲甜蜜時光,帶佢走出啲陰霾
S2 The bear 其中一part好深刻 係ep6 Stevie段dinner grace
Adria Arjona好正
7魚之後集集都好撚癲
john wilson s3e1個自動toilet笑撚死
..... ........ .................

見劇荒終於睇埋The American
勁sweet
angus cloud
仲以為fake news
上星期先送完佢老竇出殯 估唔到自殺euphoria好鍾意睇佢同Lexi
啱啱追哂兩季
好期待新一季

原來25歲,好後生
係咪有啲ff hehe成份
見到出面個post果幾個sis(?)痴線婆狀態諗起當年ke既心情
今朝一見到
成日見佢出黎講野都迷迷地都feel到佢high野high得太勁
今季應該幾多舞台劇/musical成份
早排好似都見佢唔知撞車定咩
又比經理人爆大獲
巴打有taste終於睇americans
ending我覺得真係世一sad得黎好絕
慘過死好唏噓

nina果場好shock 睇果陣嚇死 但覺得現實悄況都係差唔多咁冷血
arkady oleg呢班角色都幾好睇唯一好似係S5慢熱/悶啲
睇完套劇Elizabeth直頭係最鐘意電視劇女主之一
P&E呢pair個夫妻關係描寫都係世界級咁正
當時每個禮拜追真係好緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞