美劇集中討論區(74) The Bear S2 | I'm a Virgo | Black Mirror S6

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
Reservation Dogs世界級
係ff hehe 劇來
出面post d 人已經痴咗
s2 我睇咗一集only 未有時間
唔知佢有mental health issue
都有睇過佢訪問講到1999
會唔會唔係high野,係食藥物搞到咁
都幾鍾意佢講野勁懶嘅腔
今個星期有返啲嘢睇下
就嚟睇完industry s2
S3可以唔洗拍都得

hunter好似同佢好fd未出聲應該最大打擊
https://twitter.com/FilmUpdates/status/1686477059105624064
finally some good fucking food
聽日reservation dogs見到個個激讚好期待
每個禮拜幾套劇追既日子準備返黎
https://youtu.be/xT8n0uBIURk
原來佢係廚師嚟
真係唔知不過佢本身已經addict
加埋親人走左 好大影響
euphoria靈魂人物
果然係
之前仲以為係輕鬆版sandman咁
外國反而勁討厭呢pair,成日想Carmy 配Sydney,但好明顯Carmy 同Sydney根本唔襯,同埋一早寫左Marcus想追Sydney
但今季carmy同sydney交流繼續都係有種朋友以上過電feel
的確係有啲曖昧
反而marcus似比佢fdzone咗

利申都鐘意睇carmy x claire
Reservation Dogs final season頭兩集已上
仲有#3 Sydney嗰集都好睇
不過#7真係好好好好好好睇
無諗過佢會咁樣玩首Love Story同埋個起歌位真係食到個劇情
Paige落火車個到
佢地心底裏都知一對囝囡留低其實係最好
我以為Nina個part係佢又發夢
佢地講俄文好催眠真係好悶
Elizabeth真係勁撚好戲佢次次對住Paige爆seed都做得幾好
佢地結婚個part
Stan查佢地就開始緊張,仲以為Stan會做炸兩,Elizabeth一野做低佢
唔知會唔會有後傳
Hijack 完左
外國啲撚樣有病,明明Claire同Carmy 先最襯最有火花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞