[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (49)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
B
B
樓豬從良了
但之前妹仔仲有
受夠啦!!條條女都一聽我份工就變態度
https://lih.kg/3417953

時光飛逝
諗起以前嘅樓豬
物管🥹

係看更
時光飛逝,反ching你都好耐無去隔離post更新。
成日都唔記得隔離post第一個反巴連載喺邊度?
[善用不推文鳩up] 路仔 穿越到武俠世界(場外4)
https://lih.kg/2724714
尼個post 126開始有選項不過我覺得172先算系真正開始。仲有後面劇情會提返佢以前其他鳩up, 例如前D 45果層。
嗰度啲劇情係講緊咩?
好似都好耐之前
Darkside路叔發現大理系有公主,之後潛入皇宮想拐走公主。
係有分別的
過了兩年還未能中出公主
同一條女重重複複有乜好寫 自動skip啦
— C(槍權巴) —

為了避免提起我去見霜兒的事,我隨即便想了一計,答道「奇怪氣味?可能是我剛剛在城內調查時的味道吧?」
晨兒的神色略帶猜疑,再追問道「城內調查?」

「對,剛剛我在城內巡查,避免有敵軍躲於城內,所以便去了城內一些偏僻之地,就像是貧民窟與一些荒廢的建築等,身上的味道,或許就是剛剛沾來的吧。」
我編造了這個理由回答,晨兒也沒再追問下去,不過感覺上,她還是有點疑惑,就像是突然對我有點質疑一樣…
我看著晨兒,晨兒也察覺到我的眼神,於是她便狀若試探的再問道「對了,那麼你在城內調查,有遇到甚麼問題嗎?」

A. 說出事實
B. 繼續鳩up
C. 反客為主 問佢點解質疑自己
---
聽日繼續
B
咕咕智力做乜突然高過50
戀愛中嘅女人智商唔係零咩
唔通......
A
絲打點睇
女人嗅覺係靈敏啲
同雞冇感覺咁點知幾時要比反應一樣
咕咕覺得有問題
係咪暗示緊佢平時係古墓會同細佬扑嘢所以有印象
B
B
事實可能係大家覺得d女角平日智障咁
實際上個個暗中𥄫住路仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞