邊度買lab grown diamond好

353 回覆
12 Like 13 Dislike
得啦 知你買左天然鑽好威威
買天然鑽最好去大牌子買 果d咩chaunet呀
因為愈貴先愈有價值去showoff
自己買石去加工都係好cheap 唔好扮哂野
屌你真係癲狗黎,
你自己出去開個"連登有lab grown石sales 大家自己小心"既post算啦,
阻撚住正常討論
食飯未得囉, 做乜一定要食pizza
屌你根本2樣野黎, 咁都可以拎黎類比
Please note, loose stones are currently only available to ship to Australia, Canada, Japan, Singapore, UK & US addresses.

真係唔送香港
佢果粒至少5卡IF 3EX天然石啦
走啦仆街
入黎諗住學下野 比你隻死癲狗阻住哂 真係燥左
憑你整唔到出嚟囉
但係白卡黎, 有春用咩
LG賣到幾萬至少3卡
不過我諗應該都細過你粒天然石既
自閉仔走住嚟屌,無撚用
我夠想買九龍站啦
無錢呀麻, 未買居屋囉
你咁撚巴閉出去自己開個post討論天然石啦
入黎吠會高尚d?
你記得貼埋證書係你頭度 話比人知你買天然鑽
我絕對唔會話買天然鑽既人好似你咁白卡
唔講以為你係鑽石sale
其實佢都係覺得LG 萬幾蚊已經有兩卡
覺得自己用多咗錢都係得兩卡好嬲嬲豬啫
唯有咬鳩買LG既人, 拎吓優悅感囉..
講唔嬴就人格攻擊 好cheap 呀

我有一億都係買LG 石
你無一億 買天氣石 先係窮鬼裝大頭
一到依啲posts就會有依啲人出現
一係買最好 一係唔好買

一係買半山豪宅呀 唔係就去瞓街!
買私樓嗰啲都係買唔到豪宅嘅窮撚會俾人笑
不嬲都係騙局嚟 所有儀式嘢問到最終都係騙局 你卑視呢啲騙局只會被大眾卑視
結婚 慶祝節日 男人受制於碌鳩 受制於社會羊群行為 最後一定要俾錢埋單
你戒指冇隻會死?
你冇地方住會死?
未見過露宿嘅凍死?
佢傻尻黎㗎
一睇就知 佢買左天然比左溢價出黎
所以就死兜爛兜 話lg 同天然唔同
驚人地用10分1價錢買到同一樣嘅商品
分分質素仲好過佢嗰隻
心理唔平衡 要攞翻優越感
屌,最後回應到topic得lightbox一間
仲有無其他
重要唔送香港,有無其他推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞