邊度買lab grown diamond好

353 回覆
12 Like 13 Dislike
$400 VS $60,000 我都睇到分別,用$40,000買粒假石?
識買 $40,000 都買到 1卡真石 有GIA證書
戴出街會有人認真睇係咩石咩?
因為你條女中意囉 完
買得LG仲要上黎問 驚有假石
本身都唔係真鑽石啦
邊間平咪買邊間囉 肉眼撚分到咩
on9仔, 鬼得閒同你分析成份咩

你整d藍光射襯我對眼好難唔睇你
有藍光就係莫桑啊?
正常求完婚條女出去見fd 大家都會好奇望下粒石
close fd可以捉住手睇添
求婚嗰隻都唔會拎出黎日常戴
同一價錢由1卡upgrade到1.5卡or 更多,好大分別喎
就係戴一世先梗係越大粒越好

同埋你係咁講淘寶做咩姐 幾蚊嘅戒指你搵到條女收先好講
平買買lab grown啦,天然鑽石無Tiffany cartier等大brand加持都只係一件垃圾
根本件野唔係vca/Cartier 等brand帶出街無人會care,再大粒都無人會過問,淘寶都無問題
大個左個個都帶隻戒你就會攞出黎帶架勒
返工見客帶一兩卡好平常架咋
咁既然已經有天然鑽,祝你下次結婚收淘寶加chanel
James Allen
咁多天然鑽撚
可唔可以講吓天然究竟有咩優點
因為lg唔值咁貴囉你睇下幾年個價跌左幾多
技術愈成熟就愈平
但係天然嘅就只會愈黎愈貴 因為開採成本只會愈高

同埋你對比下珍珠同養珠
野生海鮮同養海鮮 等等天然野同人工野個價差就明

Lg唔跌到莫桑石咁嘅價 真係冇必要買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞