邊度買lab grown diamond好

353 回覆
12 Like 13 Dislike
你用A貨求婚無問題呀
條女應承咪得囉
真係折墮,想平d買A貨條女又嫌cheap,比貴d買真貨條女又嫌唔抵 最後惟有買超A貨
1卡都係6千幾蚊港紙,好似幾抵玩
好似無托 得粒石
唔覺得cert係必要
咁d LG撚鐘意嗎,唔係點樣同老婆或者外父外母解釋:「嗱,唔係我窮買唔起天然,係同樣都係鼻屎碳點解要比多d錢買」
你買chanel係求保值我唔怪你
你買求婚戒指求保值係諗住有日會賣?

用4萬買到人地以為係6萬嘅野 有咩問題
仲要成分構做完全一樣 唔睇張證書都唔知係lab grown
死口唔認咪得唔通拎你粒莫桑去驗咩
同lg一樣姐死口唔提 不如直接d買莫桑啦
你肯定肉眼望幾秒就分到莫桑同鑽?定係你隨身但住個射燈照住粒石,或者你親戚會望實你老婆隻手睇下閃成點?
人地問邊度買LG好, 成班天然撚沖入嚟咬人做咩
男人分唔到深紅淺紅棗紅燈紅姐
女人分到
睇得出同背後會笑你囉
一係就咁買飾物戒子唔好買石啦
其實鑽石真係值得買真
你老婆而家細個覺得唔會日日帶姐
遲d大個d轉左d勁d既工,個個日日穿金帶銀佢就會帶番
同埋真係帶到你50、60歲都仲可以帶,唔會話年紀老左,心境老左會唔鍾意,唔帶
你諗下到你60歲你衫褲鞋襪accessories 換左幾多轉,係得鑽石同一兩個貴手袋唔會fade out
你計番條數其實好抵
吓原來咁易分到嫁?咁介意人點睇又冇錢買天然咪惟有買粒lab頂住先囉
你理得人地姐,人地話lab grown唔值,又唔係話你
咁計買cz都得啦
樓主成個post得一句
"決定左買lab grown diamond,唔使推天然"

你地都仲要係咁講天然, 真係CLS
用$4萬蚊買粒假石都幾撚on9,其實唔買咪仲好?點解結婚一定要買鑽戒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞