銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區

1001 回覆
51 Like 3 Dislike
mantis應該唔會再出

nebula drax似之後有機會先出現客串吓 始終佢地應該唔會離開knowhere

gamora就本身都講到明唔會再拍 再加上佢呢個結局都算叫做已經搵到個屬於自己嘅家 佢覺得自己點都融入唔到gotg 以後都應該唔會再出現

star lord因為番咗地球 之後啲大事件(kang)果啲應該都會出番嚟我估
好似係 嗰三舊肉環 入面個AI把聲?
第一下聽好熟悉
我未睇,七彩太空衣嗰度係點,好唔好睇
臨尾集結完
係通道一鏡到底嗰段打鬥好好睇

好想快啲有流出 睇多次
已將佢block....連字詞都唔撚識用的ON9仔一位、睇完唔撚LIKE就上黎踩博注意,封印....幾撚毒的中二,對ROCKET救贖、對&救贖就已經用錯左。呢D傻鳩讀多十年書都無用
一套戲一定有踩有讚,起碼dc post 入面嗰個James Gunn 頭號hater一定會踩
反而想睇
不過應該都唔會拍
踩唔係問題,問題在於佢段野令人睇完覺得根本無睇過套戲咁、明明有的野講到無、無的野講到有
新隊 除咗kraglin 細路女 Adam Warlock
全部人都係用CG搞掂

Groot Rocket 外星寵物 cosmo 都係換個配音 就可以永續
配返配音果個嘅身形
笑話得嚟唔會破壞原本氣氛,又冇好明顯嘅cringe位,rocket條線寫得好完滿,只係冇諗到班朋友已經死晒
真係勁好睇,唔敢講話同之前邊套比較好,但一定係近期內最正既一套。無任何一段劇情係感覺多餘。又完得靚又有催淚位。正!
講真 endgame後最好睇既mcu 有笑有淚
睇字幕有段好好笑Kraglin同Nebula合力接駁兩架船
英文係Kragbula中文字幕譯 昆布檔
現實演員黎講,Gamora 同Drax話咗唔再拍 (雖然之前hugh jackman都係);而電影入面我覺得幾個角色都去得差唔多(Gamora高潮位已經係攞石頭,Nebula就玩咗平行時空兩個見面,Drax/Mantis 定位都係搞笑配角,但要有依個導演先有表現),所以退場都冇乜所謂- 宇宙線畫CG好貴,故事又唔係咁易寫得吸引,比女拳隊長攞去算啦,過幾年fantastic 4再嘗試下開發

Starlord 變做地球base進可攻退可守,講天神族有需要又可以link up 佢血統,又或者同spidaman鬥膠(或者dr strange個spell有bug,淨係喺地球嘅先唔記得peter parker係spidy,到時starlord就成為唯一知道佢係peter嘅人)
可能之後當Sentry用...
好好睇 by 蘇麗珊
但係everyone.....好似無講到只限於地球
幾好睇
1=3>2
F4 一定係宇宙線,因為係講吞星
佢應該出世無耐?
一句講晒,好睇。
佢地由一個team變成一個family, 成場戲不外乎係你救我,我救你。
就係因為佢地變成family先會咁做。
套野賣得咪可以向dc upsell自己
火箭既過去真係寫得好好 朋友係眼前被殺 將進化人毁容 好睇到喊
最後望住自己同類果part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞