銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區

1001 回覆
51 Like 3 Dislike
睇緊嘅時候都冇乜感覺 第二日聽返歌詞有啲崩潰
每次望到隻海豹就諗起一套恐怖電影
搞到有啲位明明好感人 但會有啲出戲
所以大家好奇既 自己決定搜唔搜尋黎望下
係幾核突嘔心
我覺得呢集冇咩歡樂互動,全程都幾sad。最後starlord接受咗兩個Gamora俾唔同人,睇嚟佢終於接受以前嘅女朋友已經係懸崖死咗,cp線冇咗,隊伍又解散咗冇咗幾個我都鍾意嘅角色,我都對gotg冇咩牽掛了
呢隻勁撚好玩
我都down翻落黎先
雷神喺IW就已經劇透咗Rocket係Captain
帶咗三隻獸去尋找自我
最盡都係we are groot
btw 點解唔係we is groot 會自動proof read grammar
好正😂
因為經歷左三集,觀眾已經聽得明佢講咩
底下班fans日日死唔眼閉反占反DCU唔關Zack事
搞Zack個人崇拜嗰班仲傻鳩過M記DC兩家互屌嗰啲

https://twitter.com/MARVEL_DC_USA/status/1653716008245272577
https://twitter.com/RyanKenton2/status/1654004099442933762
https://twitter.com/JeremyS68214565/status/1653998487455911937
以為star lord會好似星戰咁炸飛左出宇宙都識自動飛番番去咁就好笑
想你入場睇唔一定要直接讚套戲嘅,多人討論本身已經係曲線宣傳,夠引起你注意
4P
咁即係屈pr囉屌 真心fans討論又or
Leia
小心有牙。。。
希望之後可以响what if 度出現返
啱啱MCL 睇完 好L好睇
明明一d 都唔急
成班友等埋knowhere黎先出發

我覺得係唔想成日又帶又除個面罩
一開始播 creep 真係好驚喜 好L有taste 啊 James GUn
毀容咁
但幾幕之後好似見佢冇事
覺得佢係TENET最正
以為跟住會帶傷出戰,打到好淒厲
點知個個都滿血出戰
連rocket都係咩事都無咁,本身明明就死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞