銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區

1001 回覆
51 Like 3 Dislike
成套戲最正應該係rocket去救啲浣熊bb 再自稱rocket raccoon同至高進化打
佢之前一直唔準peter叫佢raccoon
明明個籠係寫住 North American,
點解會易做北非
成套戲最撚好笑係佢2姊妹打招呼方式
紫眼同左右手裝備一定係火箭改造,救去腦域時全身正常

仲有rocket嗰度似狼人瘋狂爪人
最尾個蕉蕉人隻紫眼係咩能力
松鼠
成個宇宙咩色人種都有

紅橙黃綠青藍紫都有
啲異形入侵nowhere嗰幾幕有啲動作好似avg 1
因為佢睇到自己真係raccoon
咁既話算ok
我覺得呢個位應該係講心理,係心入面未承認自己係raccoon, 因為得自己走佬離棄左佢地
真,佢依家咁講係代表左接受左自己
都算唔錯, 但無第一二集咁好睇
本身好鍾意gotg呢個系列
我覺得係最扣人心弦,亦都係最有趣嘅一次
打從開場第一分鐘開始就感覺套戲調子係傷感
頭一次覺得呢team人每個成員都係咁重要

未必係完美,但好話到俾你知gotg嘅魅力之處
攝影同動作場口好正,推介揀大銀幕睇
呢個系列係咪完左
仲有出奇地有啲恐怖
全套最大嘅plot twist 竟然係冇人死

一開始啲演員就係咁宣傳 會係自己最後一次扮演角色
啲人又講到rocket 同電影標題撞色 代表角色陣亡
Trailer又影nebula公主抱star lord (原來飲醉咗
一開始marvel logo又換哂GOTG人物
首映頭15分鐘 仲要講到同A3開頭一樣咁慘烈

So far好似未見過任何電影,用死人去宣傳
但原來係happy ending
Come and get your love
比nebula留左係到
遲咗少少入場
一入場聽到 Creep
一聽就知好野黎
marvel logo不嬲係獨立電影都會換晒做主題人物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞