銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區

1001 回覆
51 Like 3 Dislike
出roller有avg 3 Thor Rocket & Groot出黎”Bring Me Thanos”果一幕

先記得Thor 成日叫叫Rocket做Rabbit😂😂😂

第二集有妓女機械人都好撚癲
i am Steven Rogers
睇完唔係好明個BOSS究竟想點
創造具創意的善良高智慧生命體?
又話守榮族都係佢製造出黎, 咁佢地都製造左阿當出黎啦, 只不過佢眼中係次品姐, 唔係無創造力, 火箭最多係聰明D, 可能一眼就了解當初個培育器問題姐
成個一定要捉火箭的理由唔係好通咁

James gunn呢集仲借走左zack snyder其中一個stunt coordinator
頭先嗰場得我同個friend大笑然後我下1秒睇佢救自己啲同類就哭成狗
果PART似足哈利波特7 PART 2, 哈利死左後見鄧不利多果段
你當佢玩模擬市民算啦,唔滿意咪砍掉整過
唔算笑點啦,重點係正名返Rocket Raccoon
真,硬係覺得鄧不利多會走出嚟

屌呢個比喻好貼切
yondu出現返 催淚位use your heart
砍掉整過另一個星球我明
但我係唔明佢究竟想要咩生物?
令動物進化, 人性化, 但又要令佢地失去獸性, 變到食草動物咁
再者, 當有左智慧及創造力, 等級、差異、慾望呢D出現都唔奇喎
就好似當中甚至出現毒品咁, 呢D連創造者都無預期出現的, 正正咪創造力的成果?
個on9奸角多唔多戲份,奸角寫得好唔好
佢想要既應該係服從佢當佢係造物主當佢係神咁拜既奴隸。
我自己覺得都幾好,有一刻覺得佢殘忍過蟻人既康
你會覺得佢係個人渣,壞到最後,但打鬥戲就唔多
Rocket識思考進步
仲要叻過佢功高蓋主
最尾紫衫佬班𡃁調轉槍頭以為有野睇 點知真係班卒仔黎 就咁炸死左
黑化播People = Shit
真係全靠kraglin唔生性!畀我yondu bb有幾秒出鏡
我都期待呢幕,以為佢要開啲乜大招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞