銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區

1001 回覆
51 Like 3 Dislike
要請打手都揀打小魚仙同經期隊腸先啦,果兩套我諗連女拳karen都唔想入場睇
睇完個心穿左個窿,明明結局好完滿大團圓結局但係好似有d野唔捨得咁
btw見到有家長帶小朋友睇真係覺得今集唔係幾岩細路仔睇
血腥暴力驚嚇樣樣齊,仲要改造動物殺動物,再加埋個完美世界想法,個小朋友心臟弱d都應該喊到唔洗睇
唔係蠢嘅 會唔會係佢呢種星人係咁?
突然諗起
今次搵Drax講咗句 I have a bad feeling about this
之前仲要拍套Holiday Special
MCU Star wars
第一集其實有講佢哋嗰種族係咁
嗰陣Peter用手指畫頸表達殺死人佢都唔get
收嗲啦傻閪
今集好睇到癡線
9.5/10
Endgame之後唯一我會覺得唔係行貨交貨就算嘅一集
故事情節流暢,啲鏡頭運用得好好
笑料唔突兀,情感豐富
一路睇一路唔想佢停

多謝James Gunn 為我哋帶來久違嘅M記正片
好撚鐘意屈人係pr
係近年m記水準差劣下
james gunn都仲係keep到
有次真係又喊又笑左成場
而且各人都有成長
完結得好圓滿
Nebula今次基本上做左副船長
睇死star lord係地球撈唔掂上番去太空
佢份cv係地球無用
因為呢套係反烏托幫類戲
會將令人聯想到極美好嘅嘢連接到令人沮喪嘅不幸事件
好似冇人提過… Drax 最後跳舞都係一個感動位~
小朋友睇完夜晚發惡夢
starlord似會帶領avenger
而家地球無咩人
睇完,Cosmo 忽然咁多戲份?唔係好清楚佢係負責咩,打機嗰時好似話knowhere 係佢管

咪搞
DS一野收皮啦
能力上、智力上都優勝好多倍
真咩
電影果個係智力高法術勁,但要plan teamwork好似唔係佢果範
有人估佢Train Nova
如果佢一個揪得贏成TEAM咁呢?
重睇返第二集
今集果3隻"咬暴獸" 同第二集一開場果隻異次元怪獸好似係同一隻咁
又係觸手+勁多尖牙
MANTIS收左3隻兵,可以升LEVEL做大佬,自己周圍冒險
食電池丫嘛
次次最好睇嘅就係睇人討論電影嘈交懶高層次
睇下Nick Fury等唔等人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞