『薪火post』BNO 續期資訊(10) 個POST開始多人

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
講下我個case

過咗期十鳩幾年, 本舊BNO仍健在
有搵朋友副簽
8月5日 寄掛號
8月11日 到英國
8月14日 status轉being processed
今日 status轉dispatched
未收到DHL sms

效率真係幾快
想問下而家BNO入印尼使唔使簽證?
幾年前要

一定唔洗!今年年頭先去完

thx
幾年前要

thx

https://www.emirates.com/hk/english/before-you-fly/visa-passport-information/find-visa-requirements-results.aspx?NC=GB&NV=United+Kingdom&DC=ID&DV=Indonesia&h=6efc8161254ef7167f904d4a832f8163b724bd

只要唔係緊急護照,同埋喺指定機場入境就得
幾年前要

thx

https://www.emirates.com/hk/english/before-you-fly/visa-passport-information/find-visa-requirements-results.aspx?NC=GB&NV=United+Kingdom&DC=ID&DV=Indonesia&h=6efc8161254ef7167f904d4a832f8163b724bd

只要唔係緊急護照,同埋喺指定機場入境就得

正斗
入境台灣係咪之前用開邊本就用邊本

台灣只會係張入台證吸印,所以真係無咩所謂
呢到有冇唔交出生紙老豆老母結婚證書FAIL左既例子
有冇巴打可以幫手副簽
有冇巴打可以幫手副簽

首次apply adult
舊個本07過左期 張相8歲

Tg: hehe_tel
講下我個case

過咗期十鳩幾年, 本舊BNO仍健在
有搵朋友副簽
8月5日 寄掛號
8月11日 到英國
8月14日 status轉being processed
今日 status轉dispatched
未收到DHL sms

效率真係幾快

巴打朋友咩職業
學生得唔得嫁

台灣只會係張入台證吸印,所以真係無咩所謂

因為我見viu又要威又要帶頭盔地勤分享
試過有地勤check入台証無問題,俾個客上機
之後去到俾人遣返,原來佢之前用過第二本護照入台灣,所以俾人遣返
不過我自己都用過bno同cno入台灣
有冇巴打可以幫手副簽

唔好玩啦,網友識你老鼠咩。
今日終於收到bno,等左21日終於到,
點知一打開睇,係BC,
眼都突埋,我呀媽仲話點會咁
因為我呀媽係BNO,仲話當年無做過乜野
點知一打開睇,係BC,

我細個係跟呀媽本bno去旅行
點知一打開睇,係BC,

咁開心 係咪資料出錯咋
點知一打開睇,係BC,

有冇巴打可以幫手副簽

認真少少諗下自己朋友同事好冇?
識既幫手唔係問題
但網友唔算係認識你

唔係要為難巴打你
你逐個朋友諗下問下啦

利申:舊上司幫手
又1001了
又1001了

等新post
點知一打開睇,係BC,

Observation page 如果有寫下面兩句,姐係用錯簿姐

The holder of this passport has Hong Kong Permanent Identity Card ........
In accordance with UK immigration rules the holder does not require.......
點知一打開睇,係BC,

咁開心 係咪資料出錯咋

比錯封面

我都以為係,但裡面係寫BC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞