『薪火post』BNO 續期資訊(10) 個POST開始多人

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
講明先,任何可能造成不必要恐慌嘅說話我一定會屌咗先,舊登嗰時係咁,依家一樣會咁做
個POST開始多人
地址證明係咪一定要正本?
print份電子月結單得唔得?

最好
同埋最好政府信
print電子月結單有朋友試過唔得
最好有兩種地址證明

最好
同埋最好政府信
最好有兩種地址證明

一年內有效,有你英文名嘅英文地址 銀行嗰啲廣告信都得

最好
同埋最好政府信
最好有兩種地址證明

一年內有效,有你英文名嘅英文地址 銀行嗰啲廣告信都得

所以要有埋日期
覺得上網搞CNO仲煩過BNO

ps: 幫人搞

請問咩係CNO ?

特衰護照
美國個香港關係法冇左都可能好大件事
CNO
我有一本 但9幾年過左期
依加續返得唔得
我有一本 但9幾年過左期
依加續返得唔得

睇DOC
個POST又快左

做好最壞情況的準備向來都係好事
真係唔知呢個時局會如何發展,是否會開戰,甚至港深兩城成新世紀的廣島長崎

時間又快左

又要買定午餐肉
個POST又快左

真係唔知呢個時局會如何發展,是否會開戰,甚至港深兩城成新世紀的廣島長崎

時間又快左

又要買定午餐肉

香港根本無避難所可言
三十六計之最後一策實屬唯一方法
lm
有個問題想請教一下,我朋友黎緊用bno申請泰國student visa,其中張form要填曾入境泰國次數,佢去過一次不過當時係用特衰,bno係無入過泰國,咁洗唔洗填?

請問有巴打會知嗎?

Push
我都想知
個POST又快左

時間又快左

又要買定午餐肉

午餐肉指數又上升
留名
7月尾已經轉左dispatched
到依家都未有sms未收到速遞, 正常嗎 ?
7月尾已經轉左dispatched
到依家都未有sms未收到速遞, 正常嗎 ?

七月尾就要問下HMPO啦
身邊冇人有bno簽唔到副署係咪都可以申請到

我老母

全家都冇副簽成功續到

我自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞