『薪火post』BNO 續期資訊(10) 個POST開始多人

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
Dispatched 左成個月都無音訊,打去HMPO問下,哇條女把聲好淫好正呀屌你

講英文?

唔講英文應該講咩
Dispatched 左成個月都無音訊,打去HMPO問下,哇條女把聲好淫好正呀屌你

講英文?

唔講英文應該講咩

外語服務
嘩.....咩事?

講英文?

唔講英文應該講咩

外語服務

無留意,早知講西班牙文,應該會熱情啲

肥婆都j

肥婆都j

英國嘅美極係唔係喼汁
請問我張form 需要副簽,我想問以下條件嘅人可唔可以幫我副簽到?

佢曾經擁有過bno,不過到晒期仲係BB相,並且擁有特區護照。職業係一個老師
咁我可唔可以搵去做副簽,同埋佢個到有欄係要填佢既passport number ,咁我填佢bno(bb相加過期)個個passport number 有冇問題?
感謝大家

揸正黎做嘅話,本BN(O)過期就已經唔合資格。

不過咁耐以黎,得一個被HMPO拒絕過期護照嘅副署人嘅副署,博唔博就你決定。

但係你同佢有無識咗兩年以上?此乃基本

識左兩年啦

同學要有class list 證明
同事要有公司信證明
樓上唔識唔好害人晒錢晒時間

肥婆都j

英國嘅美極係唔係喼汁

英國有美極
有無以前BNO家變post可以睇返?
HI 我想問如果我係跟我媽BNO(姐係我冇自已一本)
依家想整一本俾自己
網上填FORM 個度

1. 係去到PARENT DETAIL 先打我媽既資料?
2. 定係一開始就要入係我媽續BNO?

應該係(1)? 想DOUBLE CONFIRM

如果你媽唔續,應該係1),但都要照寄埋啊媽本嘢去

不過咁,難得自己續,遊說埋啊媽續啦

重有1個問題 ,咁舊個本野會唔會寄番黎俾我?因為我細佬個名都係上面
HI 我想問如果我係跟我媽BNO(姐係我冇自已一本)
依家想整一本俾自己
網上填FORM 個度

1. 係去到PARENT DETAIL 先打我媽既資料?
2. 定係一開始就要入係我媽續BNO?

應該係(1)? 想DOUBLE CONFIRM

如果你媽唔續,應該係1),但都要照寄埋啊媽本嘢去

不過咁,難得自己續,遊說埋啊媽續啦

重有1個問題 ,咁舊個本野會唔會寄番黎俾我?因為我細佬個名都係上面

會剪角 send 返比你,

呢個都應該加係最頭

今年申請應該冇七萬都有六萬

呢個都應該加係最頭

冇可能啦

上年書店單野都係多幾千人續咋

呢個都應該加係最頭

冇可能啦

上年書店單野都係多幾千人續咋

今年咁多單野太撚痴線
身邊都唔少朋友冇諗過續BNO既而家都話續
有本BC係03年到期,唔見左,係咪續到

Yes
BNO同特區兩本都有既巴打去旅行係唔係袋晒兩本?
今年先續返BNO, 亦都比較少去旅行, 有D唔太明白點運用兩本護照
突然熱鬧咗好多
同埋各位想續 bno 嘅巴絲唔該睇 doc
今年先續返BNO, 亦都比較少去旅行, 有D唔太明白點運用兩本護照

正路唔使帶晒兩本,特別成程去一個國家嗰啲,我就剩係帶 bno 嘅
好簡單,拎 bno 入境你就係英國公民,有咩事搵英國領事館,cno 就係搵中國領事館

有BNO得啦....CNO有撚用咩
搵到BNo 07過左期 本身老豆係bno但轉左特衰好耐
申請到要比老豆老母護照 係咪比佢地而家本特衰?
同埋個時張相得8歲 依家21 要揀相片認唔到樣 冇副簽係咪唔掂
搵到BNo 07過左期 本身老豆係bno但轉左特衰好耐
申請到要比老豆老母護照 係咪比佢地而家本特衰?
同埋個時張相得8歲 依家21 要揀相片認唔到樣 冇副簽係咪唔掂

我嘅建議係,睇呢個post第一頁份doc ,唔好再睇埋出面啲垃圾文,幫咁多位巴打續咁耐,要畀老母老母護照呢啲嘢聞所未聞。

相嘅問題,認唔認到就好主觀嘅,你咪拎住本護照問下你啲朋友從張相入面認唔認得出係你,認得咪OK囉。

選項就好簡單架啫,你揀認到,咁就係renewal case,咁就唔使副署,你揀認唔到就係change to existing passport,咁就要副署

有BNO得啦....CNO有撚用咩

由出世到依家都冇拎過cno
就算有事要去俄國 bali之類都只會整簽證
對好多人黎講都係身份 加埋領使服務都屈哂

btw cno呢個名真係好正 暗串

印尼而家有30日免簽

https://www.emirates.com/hk/english/before-you-fly/visa-passport-information/find-visa-requirements-results.aspx?NC=GB&NV=United+Kingdom&DC=ID&DV=Indonesia&h=6efc8161254ef7167f904d4a832f8163b724bd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞