『薪火post』BNO 續期資訊(10) 個POST開始多人

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
等左16日終於轉dispatched

又多幾個坐監
讀到書好走喇 留返啲血脈 留返啲廣東話
又多幾個坐監

讀到書都唔會走到
有錢先走到
等左16日終於轉dispatched

好似耐左咁?
啱啱星期一寄到英國簽收左 諗住九月頭用
可能趕唔切要用返特衰先
有錢先走到

96年出世 97前拎過回港證
冇拎過BNO
想問下有冇機會有登記過英藉可以拎得返
冇拎過BNO

睇doc
冇拎過BNO

睇doc

sorry講得唔清楚
我意思係拎過回港證會唔會代表到D咩野
冇拎過BNO

睇doc

sorry講得唔清楚
我意思係拎過回港證會唔會代表到D咩野

無用

呢個都應該加係最頭

唔要求比GBN我,比GBO我都好啊

GBO仲衰過GBN
我要GBDE/GBSE好過
不過佢地仲難拎過BC

原來除左GBR之外, 最多就係GBN
現有有效BNO 16萬人. 晌英國劃個油尖旺咁大既地方, 已經夠晒住.
香港油尖旺都住咗三十幾萬人.

北愛唔係有香港村咩 聽講

得個名, BNO 冇居留權, 冇永住權, 冇工作權.

BNO 可以當兵,皇家三軍
有冇巴打識人揸bno參軍,有經驗分享?

之前舊登有 揸bno參完軍 拎BC

熱大狗英軍都係BNO , 不過佢無撈十年唔拎得BC 者
又多幾個坐監

讀到書都唔會走到

美國佬真係有機會借之鋒入獄一事發難,再加上朝鮮狂人金氏,局勢絕對不容樂觀,宜及早準備
又多幾個坐監

讀到書都唔會走到

美國佬真係有機會借之鋒入獄一事發難,再加上朝鮮狂人金氏,局勢絕對不容樂觀,宜及早準備

美國佬話諗下會唔會搞關係法都係聽住先喳
北韓要睇下支,美同北泡個邊點角力

我想問下我依本係咪BNO?
入面張相係我BB個陣
而我爸媽都唔係到 之前亦冇提過我有

過咗期仲續唔續到?
又多幾個坐監

讀到書都唔會走到

所以更加要學習一下東洋國民應對地震方法之道理

入面張相係我BB個陣

過咗期仲續唔續到?

睇doc啦屌你老母
又多幾個坐監

讀到書都唔會走到

等打仗?
宜家D人英文水平差咗好多
又多幾個坐監

讀到書都唔會走到

等打仗?

Hope for the best and prepare for the worst

入面張相係我BB個陣

過咗期仲續唔續到?

係! 睇完DOC去續
唔該發問前睇咗doc先,你哋嗰啲濕鳩問題十成八九早就係份doc 入面有答案,咪哂你自己時間。
唔該發問前睇咗doc先,你哋嗰啲濕鳩問題十成八九早就係份doc 入面有答案,咪哂你自己時間。

算啦 由佢地問
我好想屌正苦老母
借佢屌兩野 我冇咁易屈爆而死
又可以推POST

算啦 由佢地問
我好想屌正苦老母
借佢屌兩野 我冇咁易屈爆而死
又可以推POST

睇doc加返係標題
又多幾個坐監

讀到書都唔會走到

反而覺得中印機會更大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞