女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
其實點解到現在 佢對我已經無興趣 佢都唔肯承認佢大我9年

我係有肉地既女仔 如果係身形問題 我都可以減肥
如果身高問題 我覺得唔係 佢出黎係著自信踭 入面加左幾多都唔知
有巴打話 要變有錢 如果係女睇男就係既 男睇女都睇佢有無錢? 如果係咁我無辦法了 佢月薪係我年薪
如果係樣 咁我考慮下整容囉

我知你都睇連登 如果覺得個post似講緊你 唔該同我講我衰咩
同個男仔傾左幾個月見面
呢幾個月每日都由早傾到晚 好開心
見完之後大家都有搵對方 但佢回覆嘅速度已經慢左唔同左 自己都感覺到同之前有分別
如是者都冇搵佢喇 咁就冇講野成個幾月
好想講我仲好掛住你 成日都諗起你
不過你依家應該同第二啲女仔開心傾計中

如果身高問題 我覺得唔係 佢出黎係著自信踭 入面加左幾多都唔知
有巴打話 要變有錢 如果係女睇男就係既 男睇女都睇佢有無錢? 如果係咁我無辦法了 佢月薪係我年薪

我知你都睇連登 如果覺得個post似講緊你 唔該同我講我衰咩

佢月薪係你年薪 此post 已完
半年前dating apps match 左個男仔
初初以為佢大我4年 好好傾 每日早晨whatsapp到晚安
最近見面了 佢開始hea覆
我係咪應該照鏡 唔好再煩住人
原來 我真人同相唔似既影響力 係大過佢竟然大我9年
人地抽身啦 有無人可以教我點抽離

會唔會咁啊 ﹙男人hea覆主要係忙者 ﹚

見之前都唔忙 見完開始忙 一定係咁

由day one個下已經知 如果介意做咩仲要傾落去 仲要見面
Pm me同你傾
玩咗半年交友app,真係會愈玩愈空虛
同十幾個男仔傾過計
我又慢熱想傾多陣先出
但好多都冇乜耐性
最尾唔係我消失就佢地消失
咁就浪費咗半年
奈何現實個圈子太細真係識唔到男仔
條件差既女仔先會容易依賴每日陪佢傾計既男仔

我都有其他男仔每日搵我嘅
但當你唔在意佢地 佢地不停搵你
都比唔上你在意個個覆你一個emoji囉
我係犯賤 我都認

你係咪太肥?ipad?
應該好多女仔都係咁
之前識左個男仔 日日由朝傾到晚
慢慢就好似鐘意左佢咁
點知最後發現佢只係當我普通朋友

點樣發現

佢身邊朋友話我知
有一排慢慢都冇再搵我
我嘗試同佢搵話題佢都hea覆所以我最後都冇再搵佢lu

sad but true
普通朋友點解話掛住你果陣你要覆我
然後話我知你以為我玩玩下
對唔住你呢排可能真心想搵我傾計
但係我真係唔想繼續沉船
同十幾個男仔傾過計
我又慢熱想傾多陣先出
但好多都冇乜耐性
咁就浪費咗半年

十幾個都冇下文
同十幾個男仔傾過計
我又慢熱想傾多陣先出
但好多都冇乜耐性
咁就浪費咗半年

呢個真 男仔見你唔出就無謂曬時間
如果真係岩傾見下啦

識人係咁
要見早小小見
廢事半年後先話唔啱
晒時間
同十幾個男仔傾過計
我又慢熱想傾多陣先出
但好多都冇乜耐性
咁就浪費咗半年

十幾個都冇下文

我想同你有下文

男人都會嫌女人低學歷無錢,好正常
差距太大好難溝通

我做左一年野 20k好正常吧?
一開始唔好整假相咪得
Snow

男人都會嫌女人低學歷無錢,好正常
差距太大好難溝通

我做左一年野 20k好正常吧?

年薪過百萬
一開始唔好整假相咪得
Snow

一開始整張最樣衰相就岩
留名學野
同十幾個男仔傾過計
我又慢熱想傾多陣先出
但好多都冇乜耐性
咁就浪費咗半年

呢個真 男仔見你唔出就無謂曬時間
如果真係岩傾見下啦

一定要出?
唔知點解佢地一chur我出嘅話,我就想縮

頭一個禮拜既對答就知答案
我係男
同個絲打幾好傾
但佢高過我,搞到我唔敢出街

幾時食藥
條件差既女仔先會容易依賴每日陪佢傾計既男仔

我都有其他男仔每日搵我嘅
但當你唔在意佢地 佢地不停搵你
都比唔上你在意個個覆你一個emoji囉
我係犯賤 我都認

你係咪太肥?ipad?

我有做開運動 唔會太肥 不過e cup點都有啲肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞