女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
咁你咪fake 人啦dllm
同樓主差唔多啊
都係dating app上識 個type係我Dream man黎 但初初識時因為我比較忙 唔係好上心 可能一日我應得幾句咁 但佢就對我好有興趣咁同好有心機覆
到約左出黎都覺得佢係個唔錯既人 臨走時佢仲想攬下我不過我無理到佢
之後到佢開始忙 我開始得閒 所以就愈來愈上心 偏偏佢覆得愈來愈hea 甚至唔覆
我就犯賤到明明佢藍tick左都會主動搵返佢
到而家大半年 可能佢已經厭左我了
只能夠講唔係你既始終都唔係你既 不必強求 只會令自己辛苦
有時候搵啲野做增值下自己 好快無事架啦 希望係咁

咁係你仆街姐
怨邊個
人地搵你又hea人
岩feel攬下又say no
由細到大都渴望被愛 總會依賴每日陪我傾計既男仔 傾下傾下變左男朋友 但原來只係一場夢
對你有興趣既話,搵話題會仲積極過你,對你無興趣,自然就又hea 又頹la,因為心思放左喺第二個度嘛。

所以,絲打不如花多d 時間喺自己身上,將自己變得更好,等佢來注意你,而唔係你做積極果個

如果個男仔好少揾自己,
但揾親佢都唔係hea覆同秒回咁有冇機
唔想次次做主動,但十次有七次都係我揾佢

有時我主動得多會頹 會覆yes yup haha 之類
但佢又會隔幾個鐘同我講放工啦
其實我都明你想收皮啦 收到哂喎 仲俾希望做咩
我覺得個男仔係掛住你 佢實會搵你
由細到大都渴望被愛 總會依賴每日陪我傾計既男仔 傾下傾下變左男朋友 但原來只係一場夢

建議你聽聽Janice 他不慣被愛
好有同感 本身已讀不回左我成個星期都打算試下放底 點知無啦啦又搵返我 之後自己都知越黎越依賴佢 唔覆幾個鐘就忍唔住瘋狂禁手機睇佢覆我未
真心勸巴打又好絲打又好

盡量唔好上網識人 真係唔太合適

上網識人通常都好UR FACE UR FATE
一係要扮到好似生活好精采咁
真心勸巴打又好絲打又好

係,好多時比你知最好既野嘛!人之常情
真心勸巴打又好絲打又好

就算好似知佢好多野都可以突然消失
真心勸巴打又好絲打又好

就算好似知佢好多野都可以突然消失

總之唔好啦 真心勸
以前同個女仔日日傾 傾咗3年幾
但其實人地同時同大把人傾緊

試過
仲要佢一直隱瞞有個男朋友
到散左我先知
同佢keep住傾左成個幾月
真係有少少依賴
但我想同佢傾又好似唔係因為鍾意佢
算係好感掛 唔知係咩感覺
但無意中見到佢都有好多group chat同有同其他女仔chat
心諗我咁主動覆人 覆咁多野做咩吖
人地大把人搵啦 我算得係乜野
開始嘗試疏遠 咁主動搵人都唔知做乜撚
真係有少少依賴
但無意中見到佢都有好多group chat同有同其他女仔chat

日日傾點都會有好感
Group chat 唔代表d咩 食下花生咁
其他女可能係人地搵佢 但佢都唔想應人呢?
你點知佢點諗 係咪先
或宿對方個心可能一直都擺你係第一位
永遠都係第一時間覆你
唔好疏遠放棄呀 係差在邊個行多一步

日日傾點都會有好感
你點知佢點諗 係咪先
永遠都係第一時間覆你

唔係放唔放棄
係我都搞唔清我同佢係咩關係
真人見面完全唔會緊張面紅怕羞
唔通真係純粹慣左有個人傾計?
可能真係純友誼
見多一個月到唔會再見
依家傾得再開心到時咪又係慢慢deadair
對你有興趣既話,搵話題會仲積極過你,對你無興趣,自然就又hea 又頹la,因為心思放左喺第二個度嘛。

所以,絲打不如花多d 時間喺自己身上,將自己變得更好,等佢來注意你,而唔係你做積極果個

如果個男仔好少揾自己,
但揾親佢都唔係hea覆同秒回咁有冇機
唔想次次做主動,但十次有七次都係我揾佢

個男仔本身工作忙唔忙?會唔會解釋點解遲覆?
如果無,我諗好大機會都無機
有時hea覆都係對你無興趣既表現

點解你地啲女嘅可以話放就放
真係有少少依賴

日日傾點都會有好感
你點知佢點諗 係咪先
永遠都係第一時間覆你

我反而覺得唔好太樂觀
始終一個人上網拖住十幾隻兵係件好容易既事
太高期望 反而仲傷
你覺得人地重要 人地未必覺得你重要
你走左 人地都係不痛不癢

上網識朋友ok既
但搵伴侶始終唔係咁好

上網見唔到樣,大家會比較多幻想
我又唔覺得上網識既人條件好...
只係大家幻想到對方好好姐
佢開始愈來愈hea覆 見住佢online又offline都唔搵我
好蠢但唔識得放
佢又突然搵返我

係 仲要係佢CAP圖想講其他野時見到
覆緊自己既同時,有5,6個新MESSAGE未覆
就會開始諗自己對佢黎講其實唔重要
即係點?

你將相好young or 佢將相too old

我出去仲會俾人問要唔要買舊書架
但佢三張幾 睇落仲細過我 babyface

有乜用先得架,唔好自我安慰啦。你地玩開影相apps嘅女仔成日話:「我覺得同真人無乜分別啫」、「我啲fd話差唔多之嘛!」 大佬呀,你地成班圍威喂圍埋成班一齊玩自high梗係話無分別架,你啲fd如果話你張相同真人兩個樣咪即係話埋自己都係。

成日呃自己差唔遠,明明靠個apps整到眼又大咗,面又細咗,皮膚都後生10年咁款。再加埋啲蛇貓狗懶可愛樣,遮咗塊面大半,你地仲好意思話差唔遠係差唔遠你唔就咁影?唔駛用apps都得架[sosad呢啲apps影出嚟啲相同真人比,真係仲衰過化濃妝同素顏比
咪又係睇樣

係 仲要係佢CAP圖想講其他野時見到
覆緊自己既同時,有5,6個新MESSAGE未覆
就會開始諗自己對佢黎講其實唔重要

agger
人地一日覆幾十個幾百個message
我嘅世界就好似淨係搵佢一個咁
就會覺得自己根本wfc
我明明已經冇搵佢幾日
點解要搵返我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞