女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
原來有人陪傾電話係咁好
我覺得咁樣好危險
你諗下
如果你拍緊拖,另一半突然同異性日日傾 而日日傾代表左倚賴,咁你就隨時帶綠帽

所以巴打絲打 唔好為寂寞而搵人日日傾,都唔好倚賴日日同你傾既人
唔好因為倚賴人而生情
咁樣你既另一半會好不安

咁有另一半時你可以選擇唔同人傾咁密架麻.
你咁講, 識左一兩星期就開始果 d 仲危險啦,
隨時話動情就動情.

有另一半仲同男仔咁傾就大穫啦

同異性朋友傾仲多過同另一半傾
因為佢好唔鐘意用whatsapp/tg等等
一日十個msg都無
就算同佢講下返工既野send下相比佢
佢都未必睇 隔半日直接覆個emoji就算

有問過佢幾次會唔會唔鐘意我同異性傾
或者同佢講可以隨時check電話都得
佢話無所謂呀,佢地令你開心都幾好呀,幫我多謝佢地

我唔明佢諗緊咩

證明佢排愛情唔係最前
點解傾下計一定要成為情侶?唔可以當識個無名氏得閒吹下水打發下時間?

吹水hea時間冇問題
但一邊拍緊拖一邊玩交友app話自己想吹水個啲人就一定係賤種
想偷食得嚟又扮哂無辜
不如絲打講下你地係用咩app識人 好多app入面啲人都係為左sell野

好用既app多數係識外國朋友
利申 巴
日日傾真係好容易不知不覺間依賴左對方
我係留tg post識到好多人
全部都係對方pm我
大概有50個女仔到
有啲見過面
見過面嘅都係傾左兩星期內就約見
我覺得拖太耐 只係文字或聲音
冇表情冇語氣冇身體語言嘅溝通
真係差好遠
見過面好多都正正常常
但都有啲女怪怪地
有啲見到即問我咩擇偶條件
仲有埃身埃西
驚左嚇親

但我而家女朋友都係連登識
好快見面
好快一齊
大家溝通自在
相處舒服
佢pm我
日日主動搵我傾
主動約我
主動拖我
仲話習慣依賴左我

我覺得合眼緣 緣份 最重要
上網識人最重要有自信 唔好太在意 唔啱就下個
咩app 點識
算吧啦 以前中學同個中學同學女仔snapchat傾計傾左3年幾 忽冷忽熱咁 好辛苦 有時又唔覆 有時又搵下你 最後我都係選擇放棄左佢抽離依段關係 依賴?假架係假架
算吧啦 以前中學同個中學同學女仔snapchat傾計傾左3年幾 忽冷忽熱咁 好辛苦 有時又唔覆 有時又搵下你 最後我都係選擇放棄左佢抽離依段關係 依賴?假架係假架

儲火咋傻9
我係留tg post識到好多人
全部都係對方pm我
大概有50個女仔到
有啲見過面
見過面嘅都係傾左兩星期內就約見
我覺得拖太耐 只係文字或聲音
冇表情冇語氣冇身體語言嘅溝通
真係差好遠
見過面好多都正正常常
但都有啲女怪怪地
有啲見到即問我咩擇偶條件
仲有埃身埃西
驚左嚇親

但我而家女朋友都係連登識
好快見面
好快一齊
大家溝通自在
相處舒服
佢pm我
日日主動搵我傾
主動約我
主動拖我
仲話習慣依賴左我

我覺得合眼緣 緣份 最重要
上網識人最重要有自信 唔好太在意 唔啱就下個

講起留TG個post
我都係等人ADD,亦都有巴絲打ADD我
不過有D真係ADD完傾一陣就冇再傾過
有D故事真係好好笑

3年太長喇,咩火都冇晒啦,係要一齊,3個月內都比多你

我都係咁話 真係太長 咩feel都冇哂
依賴一個人又單身係好難受
我都想被依賴

唔想依賴人 當每個都總有日變過客 佢點對我 我就點對返佢
我都想被依賴

反被自傷
依頼=工具人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞