女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
你地係點發現對方同其他人有傾或者本身有男/女朋友?

總會有漏洞 通常d ig Facebook 味必係真 電話可能有兩個

有兩個電話多數係有女朋友/老婆

兩個電話係指號碼定真係兩部機
絲打係93年黎講都算成熟
出到黎咁快20k做護士?

唔係啦 做左成年 有啲專業資格20k好普通
一個人成唔成熟唔係靠人工黎定嘅
某程度上 我上司都仲覺得我好細路人 做唔到大事

某程度上 我上司都仲覺得我好細路 做唔到大事

細路仔
咁你幾歲呀

其實好驚自己諗多咗
對方只係當你朋友/兄弟咁傾計
其實好驚自己諗多咗

傻豬黎 邊個會放咁多時間係朋友/兄弟身上
你地係點發現對方同其他人有傾或者本身有男/女朋友?

總會有漏洞 通常d ig Facebook 味必係真 電話可能有兩個

有兩個電話多數係有女朋友/老婆

兩個電話係指號碼定真係兩部機

都得 專業既player
就好似d人翻工咁
一部for公司俾客 一部私人
乜大家都咁認真?
未見過就唔會投入感情,就算交換過相都唔會,當識下朋友既心態算啦,大家真係見過幾次面,有feel 先再評估下一步
https://youtu.be/sGtrTK_L56E
繼續約d仔出黎啦樓主
識一星期就約出黎其實好正常
乜大家都咁認真?
未見過就唔會投入感情,就算交換過相都唔會,當識下朋友既心態算啦,大家真係見過幾次面,有feel 先再評估下一步

網上交友真係唔洗咁上心
想問下 一個女仔做咩嘢之前都會問下你意見,係咪有機,我好少主動搵佢。
志明與春嬌
第一集已講 facebook 騙案啦

想問下 一個女仔做咩嘢之前都會問下你意見,係咪有機,我好少主動搵佢。

唔好 ff
其實好驚自己諗多咗

日日搵你兄弟傾
你 fd 唔屌鳩你乜都得
睇左大半個post,樓主本身其實講野同思想都幾鈍

上網已經咁,真人一定更冇癮
見完面之後態度唔同曬,其實都知咩事啦唔岩咪慢慢抽身淡出,正常既
好中
我係男
同個絲打幾好傾
但佢高過我,搞到我唔敢出街

幾時食藥

屌,真係認真

比女仔高過自己又真係好撚慘既

唉,有無巴打試過?
其實我be fd都得

我同個巴打就係咁
好啱傾 見完都keep住日日傾
不過淨係做朋友
你揀人時人揀你
你都唔想對方係暗瘡肥婆架?

成唔成熟 唔多熟多數睇外型 樣貌

成唔成熟 唔多熟多數睇外型 樣貌

佢屋企開公司 咁多年見過咁多人 係佢眼中我應該只係細路女
見完面之後態度唔同曬,其實都知咩事啦唔岩咪慢慢抽身淡出,正常既

我只係習慣左 並唔係愛
只係感嘆人情冷暖 見完面就態度唔同哂 半年幾都係白傾
方便嘅野先會俾人依賴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞