女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
點解有啲keep住傾既都冇結果
我同個女仔keep住日日傾 不過變冷淡嘅唔係我 係佢
點解有啲keep住傾既都冇結果

因為始終對話既你 帶住佢幻想既部份
幻想 vs 現實 = 殘酷
年紀都不是問題 有機會找您摺時間only
我同個女仔本身都日日傾 自從前幾日出咗街之後佢覆message時間愈嚟長,亦都愈嚟愈hea (識咗幾年,唔似係樣子問題先)我本身都好依賴佢,努力咗幾次佢都係咁 算數 btw佢係我最鍾意嘅人
如果見完一次之後先攞line傾....但又唔係傾得密, 大家認為又係點?😭
曾經係佢日日搵我傾但我hea覆佢
之後開始習慣日日同佢講一啲好曖昧既野,咩無聊野都可以講一餐
但開始慢慢由佢做主動變咗我做主動
突然有一日佢唔搵我,我變得好驚,甚至喊咗
之後我再主動搵佢,佢都唔理我

頭兩個星期我都抽離唔到,做咩都諗住佢
後尾果斷起來一次過刪曬佢啲電話、紀錄果啲,咩都唔諗,努力工作,結果仲升咗職添

但前排係條街見番佢,佢扮唔識我,我就覺得好彩我當初果斷放棄,呢啲男人唔值得因爲佢搞到我咁頹

希望樓主加油,回望過去只會更痛苦
其實點解到現在 佢對我已經無興趣 佢都唔肯承認佢大我9年

我係有肉地既女仔 如果係身形問題 我都可以減肥
如果身高問題 我覺得唔係 佢出黎係著自信踭 入面加左幾多都唔知
有巴打話 要變有錢 如果係女睇男就係既 男睇女都睇佢有無錢? 如果係咁我無辦法了 佢月薪係我年薪
如果係樣 咁我考慮下整容囉

我知你都睇連登 如果覺得個post似講緊你 唔該同我講我衰咩

睇到好嬲

尤其你呢段
真係反省下
點解傾下計一定要成為情侶?唔可以當識個無名氏得閒吹下水打發下時間?
lm
點解傾下計一定要成為情侶?唔可以當識個無名氏得閒吹下水打發下時間?

正解
我個時都係失戀開app諗住r下水吹
唔係好識玩 又唔係一心諗住揾對象
純粹吹下 個時都有比心機做好自己
返工同狂做運動
點知係app就識到現任 就係吹返黎
仲好鍚我 雖然半年未到 但大家都努力緊
所以樓主唔使太介懷 最緊要做好自己
天會留最好既野比你
樓主加油
好難唔諗佢 佢個名係咁係我腦海中浮現
用交友app,不如直接係連登識我
pmed
咪玩啦 傾左半年
話淡就淡 依加一句野都冇講
有時禁下record睇真係得啖笑
又想搵佢了

唔好咁犯賤 人地可能唔想覆呢
我同個女仔本身都日日傾 自從前幾日出咗街之後佢覆message時間愈嚟長,亦都愈嚟愈hea (識咗幾年,唔似係樣子問題先)我本身都好依賴佢,努力咗幾次佢都係咁 算數 btw佢係我最鍾意嘅人

同你差唔多情況
不過我係絲
但係我好似沉沉地船
曾經係佢日日搵我傾但我hea覆佢
之後開始習慣日日同佢講一啲好曖昧既野,咩無聊野都可以講一餐
但開始慢慢由佢做主動變咗我做主動
突然有一日佢唔搵我,我變得好驚,甚至喊咗
之後我再主動搵佢,佢都唔理我

頭兩個星期我都抽離唔到,做咩都諗住佢
後尾果斷起來一次過刪曬佢啲電話、紀錄果啲,咩都唔諗,努力工作,結果仲升咗職添

但前排係條街見番佢,佢扮唔識我,我就覺得好彩我當初果斷放棄,呢啲男人唔值得因爲佢搞到我咁頹

希望樓主加油,回望過去只會更痛苦

我都係咁。。明明佢主動先
喊左
好好好掛住佢
我都試過同人一傾夜傾....突然有一日佢同我講㨂左第二個人但仲想繼續傾...我stop左自己😪😪
試過上網識女仔 keep住日日都wts成個月 出黎食左幾次飯 之後就冇下文 幾次都係咁

x2
試過上網識女仔 keep住日日都wts成個月 出黎食左幾次飯 之後就冇下文 幾次都係咁

x2

無feel 好似係
我以為通常交換相都會比d 自己柒d 嘅相,如果最柒嘅樣對方都接受到,出到黎會有驚喜嘛
我以為通常交換相都會比d 自己柒d 嘅相,如果最柒嘅樣對方都接受到,出到黎會有驚喜嘛

但係我地無交換相 都傾左一個月到 先出黎
係幾驚喜既
我都係有呢個毛病
好易就依懶人
個時我又啱啱分手無耐
可能只係想搵個人傾訴下陪下
講真 身邊啲fd陪到幾多
不過呢個唔係交友app識 係同學
平時都會傾下計 不過呢排無啦啦熟左好多咁
之前約過一次食晚飯 然後佢去左旅行
就勁少覆到我 之後我成日check佢有無online
然後自己個心有少少唔舒服
我都唔知其實我係當佢朋友定佢巴打圈左我

我都係
但放唔低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞