女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
半年前dating apps match 左個男仔
初初以為佢大我4年 好好傾 每日早晨whatsapp到晚安
最近見面了 佢開始hea覆
我係咪應該照鏡 唔好再煩住人
原來 我真人同相唔似既影響力 係大過佢竟然大我9年
人地抽身啦 有無人可以教我點抽離
咁慘
咁見面之前的對話係咪大家有意無意噯曖昧咁
Topic句野好啱 每日傾真係好易習慣咗個男仔
你真人同樣差好遠?
咁慘
咁見面之前的對話係咪大家有意無意噯曖昧咁

係呀 見之前佢好冧我 張相
畢竟當日都無咩差錯 應該都係my face my fate多
依賴咋唔係鍾意呀
我都試過同個男仔日日傾計
後尾突然有一日 佢好冷淡...
無糧出便個得閒理你
同意 對方一唔搵你 個心就唔舒服 會諗佢係咪唔想同我講野
你真人同樣差好遠?

問女仔會覺得差不多 可能大家都snow B612 foodie
但男仔會覺得差好遠
點睇
咁你有冇對人主動
我都試過同個男仔日日傾計
後尾突然有一日 佢好冷淡...

係咪佢識左第個?
你真人同樣差好遠?

問女仔會覺得差不多 可能大家都snow B612 foodie
但男仔會覺得差好遠
點睇

Snow真係差好遠 其他兩個無用過
Snow大眼又瘦面
幻想太美好
就會咁
無糧出便個得閒理你

想要咩糧先
唔覺
肯定張相同真人爭好遠啦
想識到女仔/溝到女入一入黎
https://lihkg.com/thread/336801

原來個依賴係真
同意 對方一唔搵你 個心就唔舒服 會諗佢係咪唔想同我講野

我會不停睇佢WhatsApp 見佢在線上 落線 在線上 但唔覆我
以前同個女仔日日傾 傾咗3年幾
但其實人地同時同大把人傾緊
傾左幾耐先
不過見面通常都係樣嫁啦
對你有興趣既話,搵話題會仲積極過你,對你無興趣,自然就又hea 又頹la,因為心思放左喺第二個度嘛。

所以,絲打不如花多d 時間喺自己身上,將自己變得更好,等佢來注意你,而唔係你做積極果個
你真人同樣差好遠?

但男仔會覺得差好遠
點睇

Snow真係差好遠 其他兩個無用過
Snow大眼又瘦面

B612同snow差不多
但我通常用foodie 因為無咁假 只係加filter
Topic個句好真實
每日傾傾下就變咗習慣 慢慢會期待佢快啲覆 如果唔覆個心會好唔安樂 但其實人地可能同一時間同好多女仔傾緊 但我發現好多女仔包括我自己 傾定咗一個就真係不斷搵嗰個傾 一直唔敢公開自己個嘜頭怕就此被已讀不回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞