女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
以前同個女仔日日傾 傾咗3年幾
但其實人地同時同大把人傾緊

係 仲要係佢CAP圖想講其他野時見到
覆緊自己既同時,有5,6個新MESSAGE未覆
就會開始諗自己對佢黎講其實唔重要

agger
人地一日覆幾十個幾百個message
我嘅世界就好似淨係搵佢一個咁
就會覺得自己根本wfc

係 自己既世界就得佢咁
但佢既世界就好多人
垃圾女人
人地得你一個就係
但啲女通常唔止得你一個傾
人地得你一個就係
但啲女通常唔止得你一個傾

我就係得佢一個
唉點應佢好
即係點?

你將相好young or 佢將相too old

我出去仲會俾人問要唔要買舊書架
但佢三張幾 睇落仲細過我 babyface

有乜用先得架,唔好自我安慰啦。你地玩開影相apps嘅女仔成日話:「我覺得同真人無乜分別啫」、「我啲fd話差唔多之嘛!」 大佬呀,你地成班圍威喂圍埋成班一齊玩自high梗係話無分別架,你啲fd如果話你張相同真人兩個樣咪即係話埋自己都係。

成日呃自己差唔遠,明明靠個apps整到眼又大咗,面又細咗,皮膚都後生10年咁款。再加埋啲蛇貓狗懶可愛樣,遮咗塊面大半,你地仲好意思話差唔遠係差唔遠你唔就咁影?唔駛用apps都得架[sosad呢啲apps影出嚟啲相同真人比,真係仲衰過化濃妝同素顏比

我sent俾佢嘅相有唔用apps就咁影無化妝 個陣跑完步 不過係大頭 唔係全身
都有互sent過證件相
平時ig story都會就咁影 以前就成日用狗 但自從條條女都用 我就無再用
我平時date都會化全妝 但唔濃 因為濃妝唔襯我 好怪
即係點?

有乜用先得架,唔好自我安慰啦。你地玩開影相apps嘅女仔成日話:「我覺得同真人無乜分別啫」、「我啲fd話差唔多之嘛!」 大佬呀,你地成班圍威喂圍埋成班一齊玩自high梗係話無分別架,你啲fd如果話你張相同真人兩個樣咪即係話埋自己都係。

成日呃自己差唔遠,明明靠個apps整到眼又大咗,面又細咗,皮膚都後生10年咁款。再加埋啲蛇貓狗懶可愛樣,遮咗塊面大半,你地仲好意思話差唔遠係差唔遠你唔就咁影?唔駛用apps都得架[sosad呢啲apps影出嚟啲相同真人比,真係仲衰過化濃妝同素顏比

我sent俾佢嘅相有唔用apps就咁影無化妝 個陣跑完步 不過係大頭 唔係全身
都有互sent過證件相
平時ig story都會就咁影 以前就成日用狗 但自從條條女都用 我就無再用
我平時date都會化全妝 但唔濃 因為濃妝唔襯我 好怪

咁總之 都係見光死 la
即係點?

岩岩約左個女仔,一見面相方都認得出大家

都好難認唔出喎 點假相啲五官個形都係到 除非張相唔係本人
日傾夜傾既人 到頭來都係睇樣
網路上識人 2人之間既聯繫其實好薄弱
明明對方都send啲好曖昧既對話比我
但係我一冇覆佢 佢就一定唔會主動搵我
好想知我係咪佢一堆人入面其中一個選擇
而我就只係想同佢一個傾
標題好中,特別係當你有d咩事,對方又會好緊張,但最後其實大家都係隔住部手機
最近見過面
之後每日都有keep住講野
就算我唔搵佢 佢都會講1 2句
主動但又會藍剔我
總之感覺怪怪地
我都有一個咁樣既男fd,一樣係網友變朋友,一樣每日傾計,連相都交換埋...
幾年來都唔敢同佢出街,怕一切都會破滅。
一樣,初初一開始傾計還好,見完面就冇再理我,年齡大我六年
可能都係習慣左有個人陪你傾姐
你都未必係中意佢既

其實唔理你 不讀不回 你會甩得好快
如果佢久唔久搵下你 俾下假希望 你仲死
永遠抽唔到身
可能都係習慣左有個人陪你傾姐
你都未必係中意佢既

佢條件係好到我可以忘記佢大我咁多
就知佢身邊唔會少女仔
我地就算日傾夜傾 都只係習慣
真正相處得個幾個鐘 有都只依戀唔係愛
改一個習慣只要21日
不過就係好難捱囉

永遠抽唔到身

冇錯 見完一次冇再覆過我
我都好快回覆返正常 唔再諗條友
不過偶爾都會諗起佢 好難遇到一個岩傾既人 自己衰咩搞到人地彈鐘

永遠抽唔到身

明啊!
一兩個月唔傾計以為已經不了了之左,
點知佢無啦啦send句 「longtime no c」。
佢就一時身痕,你就...
我都試過 重要煩左佢一排先意識到
所以話一開始做朋友同佢傾熟左之後係易入手過一開始就擺明居馬想追佢flirt佢
絲打們你所謂既岩傾
傾啲乜內容?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞