女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
如果你目的係想識人而唔係想搵人sip時間
傾半年=浪費時間
text msg幾好傾都好出到黎可以完全兩回事
相處感覺都唔同

發覺樓主不願面對

有講有笑喎 傾到餐廳話用餐時間到 趕我地走

咁應該係諗諗下真係頂唔順個樣
利申試過埋門一腳覺得頂唔順個樣冇下文

又真係試過攬過錫過 人地話只係朋友
睇黎見過都仲chur我個啲都係盲嘅
真愛呀佢地 我竟然無好好珍惜
傾半年=浪費時間
相處感覺都唔同

發覺樓主不願面對

Same
不過我冇話係朋友咁仆街
絲打,我就覺得識男友都係現實識好
始終上網好多野都係假

之前約過4個巴打出黎
有2個叫我做佢女友
我就覺得佢地好古怪
唔鳩理佢地

後期發現
原來1個就本身有女友,出黎偷食
另一個就一個就仲溝緊其他女

大家唔同圈子 偷食好容易
所有背景資料都可以係作出黎
所以絲打你都唔好再玩啦
都係現實識男友好d啦

係 之前match過一個男仔 發現佢有女朋友就無聯絡
佢到現在仲搵緊其他女flirt
同時佢女朋友就日日係ig放閃曬幸福
有時見到 都覺得可悲
好抵死既係
我都明 現實識係可靠d 知根知底
但奈何現實身邊啲男仔都無咩大志
就好似明明一齊起跑 佢地跑得仲慢過你 仲要安於現狀
女仔通常會中意d叻過佢 可以仰慕既男仔
距離產生美 有神秘感先吸引
我同我女朋友開始個時都係咁 佢都好肥
仲要第1次見我帶口罩
不過我個人幾睇重感情 就試下發展
家陣我地都拍左3年幾了
家陣出街我比 個個月比啲錢佢洗
同埋我明白左咩叫
情人眼裡出西施
佢幾肥我都唔係好介意了
係街頭 我都冇介意外人眼光同佢💋

諗住結婚
傾半年=浪費時間
相處感覺都唔同

發覺樓主不願面對

Same
不過我冇話係朋友咁仆街

佢都無直接話係朋友 但話唔係女朋友囉
唔通巴打你就係頂唔順我樣衰個條仆街
始終上網好多野都係假

之前約過4個巴打出黎
有2個叫我做佢女友
我就覺得佢地好古怪
唔鳩理佢地

後期發現

所以絲打你都唔好再玩啦
都係現實識男友好d啦

有時見到 都覺得可悲
好抵死既係

但果啲到唔到你揀
傾半年=浪費時間
相處感覺都唔同

發覺樓主不願面對

Same
不過我冇話係朋友咁仆街

佢都無直接話係朋友 但話唔係女朋友囉
唔通巴打你就係頂唔順我樣衰個條仆街

唔會啦
佢有男朋友啦
我係話唔想拍拖住
仲要第1次見我帶口罩
家陣我地都拍左3年幾了
同埋我明白左咩叫
情人眼裡出西施
佢幾肥我都唔係好介意了

諗住結婚

雖然佢好肥 但佢係我心目中
好樣過大部份女仔 客觀上都係咁睇
我比佢食住 查實比肥婆食住既感覺都幾好
絲打我同你岩岩相反
未見面未未好好傾
一見完面好冷淡

點相反法?

咪就係未見過真人個陣好岩key
一見完完全唔理我

呢個好明顯係樣既問題
唔洗諗籍口 面對現實
仲要第1次見我帶口罩
家陣我地都拍左3年幾了
同埋我明白左咩叫
情人眼裡出西施
佢幾肥我都唔係好介意了

諗住結婚

即係點?

你將相好young or 佢將相too old
仲要第1次見我帶口罩
家陣我地都拍左3年幾了
同埋我明白左咩叫
情人眼裡出西施
佢幾肥我都唔係好介意了

諗住結婚

Hey bro
We meet again
It seems we have a common interest in searching a thread

就係每日陪佢傾

佢都放棄我
我都試過呀絲打
我同佢傾左一年
最後佢有個女仔主動追佢 而放棄左我
始終上網好多野都係假

之前約過4個巴打出黎
有2個叫我做佢女友
我就覺得佢地好古怪
唔鳩理佢地

後期發現

所以絲打你都唔好再玩啦
都係現實識男友好d啦

有時見到 都覺得可悲
好抵死既係

上網識係咪真係9成都唔會認真
係咪feel到既都可能係錯覺
一諗到其實佢可能flirt緊好多女就
毒女真係太易認真好依賴
我都係咁 佢近日覆得勁慢隔半日覆一次 每日兩個message
對你有興趣既話,搵話題會仲積極過你,對你無興趣,自然就又hea 又頹la,因為心思放左喺第二個度嘛。

所以,絲打不如花多d 時間喺自己身上,將自己變得更好,等佢來注意你,而唔係你做積極果個

如果個男仔好少揾自己,
但揾親佢都唔係hea覆同秒回咁有冇機
唔想次次做主動,但十次有七次都係我揾佢
始終上網好多野都係假

之前約過4個巴打出黎
有2個叫我做佢女友
我就覺得佢地好古怪
唔鳩理佢地

後期發現

所以絲打你都唔好再玩啦
都係現實識男友好d啦

有時見到 都覺得可悲
好抵死既係

上網識係咪真係9成都唔會認真
係咪feel到既都可能係錯覺
一諗到其實佢可能flirt緊好多女就
毒女真係太易認真好依賴

你第一步上網識人都唔太合適啦

真架。
絲打我同你岩岩相反
未見面未未好好傾
一見完面好冷淡

點相反法?

咪就係未見過真人個陣好岩key
一見完完全唔理我

呢個好明顯係樣既問題
唔洗諗籍口 面對現實

通常男仔會愈覆愈慢 慢慢斷
女仔通常會絕d 直頭唔理你
即係點?

我出去仲會俾人問要唔要買舊書架
但佢三張幾 睇落仲細過我 babyface
同樓主差唔多啊
都係dating app上識 個type係我Dream man黎 但初初識時因為我比較忙 唔係好上心 可能一日我應得幾句咁 但佢就對我好有興趣咁同好有心機覆
到約左出黎都覺得佢係個唔錯既人 臨走時佢仲想攬下我不過我無理到佢
之後到佢開始忙 我開始得閒 所以就愈來愈上心 偏偏佢覆得愈來愈hea 甚至唔覆
我就犯賤到明明佢藍tick左都會主動搵返佢
到而家大半年 可能佢已經厭左我了
只能夠講唔係你既始終都唔係你既 不必強求 只會令自己辛苦
有時候搵啲野做增值下自己 好快無事架啦 希望係咁
即係點?

我出去仲會俾人問要唔要買舊書架
但佢三張幾 睇落仲細過我 babyface

啊啊啊啊

點解我完全理解錯左架
真心勸巴打又好絲打又好

盡量唔好上網識人 真係唔太合適
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞