女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
可以搵我傾傾
Topic個句好真實

超真 做乜都會話佢聽
Topic好岩 我都係 傾左三月個亦好鍾意佢 不過人地只係當我係朋友
肯定張相同真人爭好遠啦

起碼佢都認得出我
佢真人後生靚仔d 我反而有bonus
傾左幾耐先
不過見面通常都係樣嫁啦

半年
如果你目的係想識人而唔係想搵人sip時間
傾半年=浪費時間
text msg幾好傾都好出到黎可以完全兩回事
相處感覺都唔同
對你有興趣既話,搵話題會仲積極過你,對你無興趣,自然就又hea 又頹la,因為心思放左喺第二個度嘛。

所以,絲打不如花多d 時間喺自己身上,將自己變得更好,等佢來注意你,而唔係你做積極果個

我明 但樣 除左整容 仲可以點變
樓主
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦
世界好公平
如果人人都心想事成
會天下大亂
世上總要有你D咁既廢人
對你有興趣既話,搵話題會仲積極過你,對你無興趣,自然就又hea 又頹la,因為心思放左喺第二個度嘛。

所以,絲打不如花多d 時間喺自己身上,將自己變得更好,等佢來注意你,而唔係你做積極果個

我明 但樣 除左整容 仲可以點變

化妝?
絲打我同你岩岩相反
未見面未未好好傾
一見完面好冷淡
絲打我同你岩岩相反
未見面未未好好傾
一見完面好冷淡

點相反法?
Topic句野好啱 每日傾真係好易習慣咗個男仔
你真人同樣差好遠?

岩呀 日日傾
咁你呃人在先就唔岩啦
每日傾傾下就變咗習慣 慢慢會期待佢快啲覆 如果唔覆個心會好唔安樂 但其實人地可能同一時間同好多女仔傾緊 但我發現好多女仔包括我自己 傾定咗一個就真係不斷搵嗰個傾 一直唔敢公開自己個嘜頭怕就此被已讀不回

我無p圖 佢都有睇過我素顏相 仲要係iPhone相機影
只係角度好重要
我係未見唔開樣/ 有IG會交換 咁就公平
通常出完黎都會keep到傾多兩三星期
但過多排 可能我太唔依賴人 唔會主動搵人
佢地都會開始被動 咁我都會好無所謂咁搵下一個
久而久之就淡左 其實都幾傷感
絲打我同你岩岩相反
未見面未未好好傾
一見完面好冷淡

點相反法?

咪就係未見過真人個陣好岩key
一見完完全唔理我
樓主
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦
世界好公平
如果人人都心想事成
會天下大亂
世上總要有你D咁既廢人

仲邊有存摺
我無佢咁有錢 但都無貪過佢一分一毫
個日全日AA
on9 傾左半年計 都係仲因為你個樣 而唔係因為性格而疏遠你
行埋一齊都喊三聲啦
條件差既女仔先會容易依賴每日陪佢傾計既男仔
絲打我同你岩岩相反
未見面未未好好傾
一見完面好冷淡

點相反法?

一見完完全唔理我

咁咪同樓主一樣
絲打我同你岩岩相反
未見面未未好好傾
一見完面好冷淡

點相反法?

一見完完全唔理我

咁咪同樓主一樣

男女調轉嘛
真係my face my fate
但明明真人相處個陣覺得ok
絲打我同你岩岩相反
未見面未未好好傾
一見完面好冷淡

點相反法?

一見完完全唔理我

咁咪同樓主一樣

點睇我當初日日同佢傾2-3粒鐘
最尾竟然話係朋友
絲打我同你岩岩相反
未見面未未好好傾
一見完面好冷淡

點相反法?

一見完完全唔理我

咁咪同樓主一樣

男女調轉嘛
真係my face my fate
但明明真人相處個陣覺得ok

無feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞