女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
方便嘅野先會俾人依賴

Sosad

俾人依賴開表示agger
我覺得咁樣好危險
你諗下
如果你拍緊拖,另一半突然同異性日日傾 而日日傾代表左倚賴,咁你就隨時帶綠帽

所以巴打絲打 唔好為寂寞而搵人日日傾,都唔好倚賴日日同你傾既人
唔好因為倚賴人而生情
咁樣你既另一半會好不安

咁有另一半時你可以選擇唔同人傾咁密架麻.
你咁講, 識左一兩星期就開始果 d 仲危險啦,
隨時話動情就動情.

有另一半仲同男仔咁傾就大穫啦
講真 玩得app都唔會話靜係同你一個chat
(就算唔係app都好少成list得一條女 )
係香港有女主動繼續傾計照道理個男應該狗衝wor,除非你....小美麗定所宜樣?
次次玩呢app 遇唔你呢正常D女仔
Match親對像都係mk 同泡菜妹
半年前dating apps match 左個男仔
初初以為佢大我4年 好好傾 每日早晨whatsapp到晚安
最近見面了 佢開始hea覆
我係咪應該照鏡 唔好再煩住人
原來 我真人同相唔似既影響力 係大過佢竟然大我9年
人地抽身啦 有無人可以教我點抽離

Flirt多幾個嘛 同埋唔好太易比感情

我仲好掛住佢
機緣巧合識左個公司同事(其他地區office)
傾左兩日 以為會傾第三日
結果已讀不回
主動再yo 都已讀不回
如果係咁不如一開始唔好yo我啦

我仲好掛住佢

忍著
結果已讀不回
主動再yo 都已讀不回

都係兩日姐
我女朋友都係連登識
識左8日約出嚟見面
第一次見就拖我手
一齊好開心好舒服
感覺到大家都真心鐘意
上網識人未必衰嘅

第一次見就拖手

巴打你唔驚架咩
定八日已經了解好多

佢係咁講佢啲野我聽
我冇野輸
我識睇人
佢好人嚟
沒問題
唔穩咪唔穩 🤷‍♀️反正佢都係膚淺
結果已讀不回
主動再yo 都已讀不回

都係兩日姐

所以先覺得唔會咁快byebye
我以為foodie淨係用嚟影嘢食

屌唔同用foodie影自己 foodie辨認到部手機會爆炸?
前提都要你對佢有feel
無feel嘅佢成日黎搵你你只會覺得煩
次次玩呢app 遇唔你呢正常D女仔
Match親對像都係mk 同泡菜妹

yes
傾左10個月
認定左對方做另一半
第一次見面之後
所有野變哂 佢好冷淡好冷漠
話我性格同佢expect差好遠

但我沈哂船 好中意佢
個感覺好似失戀咁
習慣左日日每分每秒有佢既生活
一下子一日得返兩三句

真係好難受好痛苦
傾左10個月
認定左對方做另一半
第一次見面之後
所有野變哂 佢好冷淡好冷漠
話我性格同佢expect差好遠

但我沈哂船 好中意佢
個感覺好似失戀咁
習慣左日日每分每秒有佢既生活
一下子一日得返兩三句

真係好難受好痛苦

你做左d咩?定係佢想講你個樣同佢expect差好遠咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞