女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
上連登傾好過whatsapp同d女人傾啦
d女人講野咁悶
Topic句野好啱 每日傾真係好易習慣咗個男仔
你真人同樣差好遠?

問女仔會覺得差不多 可能大家都snow B612 foodie
但男仔會覺得差好遠
點睇

用Snow 幾豬都變女神
Topic 係真咩 講到尾咪又係寂寞難耐當你備胎
其實換轉頭,男仔都一樣。
想當年我仲笑緊自己身邊啲巴打比女鉗住晚晚又要facetime又要skype。

呢一年以黎換我每晚準時十一點起傾住電話傾到三點幾四點先訓,係呢個女仔比呢個習慣我。
個陣真係去到一唔傾一聽唔到佢唱歌就會訓唔著,至少曖昧過都幾幸福
係撚,之前同個女仔日日傾,之後佢咪愈黎愈冷淡,到第九個月正式收皮

新鮮感?
咁你呃人在先就唔岩啦

笑左,諗起之前個超級重口味肥婆p相p到扮靚女約人出來比人影上網公審單野
條女:呃視覺效果姐,同樓主有d相似...
face/body
main factors
一樣,初初一開始傾計還好,見完面就冇再理我,年齡大我六年

其實唔理你 不讀不回 你會甩得好快
如果佢久唔久搵下你 俾下假希望 你仲死
永遠抽唔到身

冇錯 見完一次冇再覆過我
我都好快回覆返正常 唔再諗條友
不過偶爾都會諗起佢 好難遇到一個岩傾既人 自己衰咩搞到人地彈鐘

見完就唔覆果D人其實好狗
佢真人一定唔會係好人
好true,大部分厹都係咁奪女成功
其實係咪愈易得到既女仔d男仔就愈唔會珍惜?
日傾夜傾既人 到頭來都係睇樣
網路上識人 2人之間既聯繫其實好薄弱

同意
除左睇你既資料 對話
就係睇頭像
其實係咪愈易得到既女仔d男仔就愈唔會珍惜?

所有野都係
包括愛情
難得到先會好好珍惜
點好呀,晨明特登唔搵佢幾日
佢突然搵返我
應該好多女仔都係咁
之前識左個男仔 日日由朝傾到晚
慢慢就好似鐘意左佢咁
點知最後發現佢只係當我普通朋友
半年前dating apps match 左個男仔
初初以為佢大我4年 好好傾 每日早晨whatsapp到晚安
最近見面了 佢開始hea覆
我係咪應該照鏡 唔好再煩住人
原來 我真人同相唔似既影響力 係大過佢竟然大我9年
人地抽身啦 有無人可以教我點抽離

會唔會咁啊 ﹙男人hea覆主要係忙者 ﹚
應該好多女仔都係咁
慢慢就好似鐘意左佢咁

點樣發現
應該好多女仔都係咁
慢慢就好似鐘意左佢咁

點樣發現

佢身邊朋友話我知
有一排慢慢都冇再搵我
我嘗試同佢搵話題佢都hea覆所以我最後都冇再搵佢lu
有時 拍拖講timing
傾咩一頭半年先見 已經無癮啦
通常秒回一個月左右 就出黎見下 睇下個樣點
個樣ok咪出多幾次 問下私人野咁
齋吹其實無咩用 耐左就會以為你無興趣
上網識唔係問題 但你預左好多伏
記住唔好信哂人地講野 even現實識都係
有時佢同fd講既野可能都修飾左好多
搵過第二個
方便嘅野先會俾人依賴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞