女仔好容易依賴每日陪佢傾計嘅男仔

557 回覆
597 Like 24 Dislike
我係女, 除左男朋友之外
唔覺wor
鍾意同依賴2回事

你咁講姐係你有男朋友之餘仲keep住同其他男仔密密傾

如果係咁既話,已經可以幻想到你同你男朋友嗌交,關係出現裂縫
然後你搵你d長期依賴住既"男仔朋友"(厹)呻,傾訴
最後就俾人乘機係你最需要人安慰時趁虛而入
所以係咪唔好玩交友app
利申:被已讀同已讀人都有試過

交友app邊有真心

點解咁多成功例子
但永遠唔會發生係我身上

圍個爐先
有啲傾咗一日未夠就話約即日出夜街
一chur出街就唔想出
傾得一日未夠又無樣 又唔知你咩人咁

而家一被chur出街就唔想同條友傾落去
厹味勁濃
起碼傾一個月先啦下嘛

傾左差唔多兩個月, 約過幾次都因為各自原因約唔成, 上星期俾個8號搞wor左
佢又係相當被動既人

真係有心 風雨無阻
I know that feel
日日傾 變左一個習慣
傾到有日發現佢開始拍拖,然後佢話個女仔主動溝佢就接受左
真心 未見過你真人同你傾都係貪你相靚 點知中曬伏

正常都唔7理你啦
絲打,我就覺得識男友都係現實識好
始終上網好多野都係假

之前約過4個巴打出黎
有2個叫我做佢女友
我就覺得佢地好古怪
唔鳩理佢地

後期發現
原來1個就本身有女友,出黎偷食
另一個就一個就仲溝緊其他女

大家唔同圈子 偷食好容易
所有背景資料都可以係作出黎
所以絲打你都唔好再玩啦
都係現實識男友好d啦

係 之前match過一個男仔 發現佢有女朋友就無聯絡
佢到現在仲搵緊其他女flirt
同時佢女朋友就日日係ig放閃曬幸福
有時見到 都覺得可悲
好抵死既係
我都明 現實識係可靠d 知根知底
但奈何現實身邊啲男仔都無咩大志
就好似明明一齊起跑 佢地跑得仲慢過你 仲要安於現狀
女仔通常會中意d叻過佢 可以仰慕既男仔
距離產生美 有神秘感先吸引

好心你呢d case就話比個女仔聽啦 陌生人反而仲易講
畀由佢決定繼唔繼續同個仆街一齊
分既好 唔分既都係佢自願 either way都係好事
一路心up有咩用...

講完俾個女仔知
點知個女仔會唔會以為係想拆散佢地㗎
我都遇到有拍拖仲玩交友app嘅男仔
即刻block柒佢就算㗎啦
大佬仲要做聖人幫人地解決問題呀?

咪係囉 個個女仔同佢男朋友都係apps識
可能佢都知自己男朋友keep 住flirt其他女
不過條仔條件唔差 有樣有錢途有家底 加拿大籍
所以條女明知同人分享緊 都覺得唔緊要 最緊要係坐正
如果我仲走去多事 咪反而俾佢當第三者想搞散佢
上網識一個星期好見啦,出嚟唔啱feel 咪算囉
得罪講句,上網識人勿認真
同男朋友上網識
之後連續幾個月msg又晚晚傾電話
之後傾左三個月左右就見面 冇耐就一齊左
而家已經拍左半年
邊個話上網識人唔會搵到個適合既
我好愛我男朋友
同男朋友上網識
之後連續幾個月msg又晚晚傾電話
之後傾左三個月左右就見面 冇耐就一齊左
而家已經拍左半年
邊個話上網識人唔會搵到個適合既
我好愛我男朋友

半年得罪講句,3年後仲係到先同我講野
Topic個句好真實

超真 做乜都會話佢聽

就連屙屎唔出都會同佢呻吟下

正解
D女人最鐘意引人做兵,日日係到講邊個邊個追左佢個FD 三年,終於追到

屌你啦,8成女識頭一個月已經發展緊

講真 見過面計 識左三個月都無料到已經收得皮
三個月足夠認識 無一齊姐係唔中意你啦 或者有更好既選擇
俾你等左大半世 幫隻雞埋單 你甘心咩

正解
D女人最鐘意引人做兵,日日係到講邊個邊個追左佢個FD 三年,終於追到

屌你啦,8成女識頭一個月已經發展緊

講真 見過面計 識左三個月都無料到已經收得皮
三個月足夠認識 無一齊姐係唔中意你啦 或者有更好既選擇
俾你等左大半世 幫隻雞埋單 你甘心咩

大把男人甘心,連D女都笑鳩佢

如果條女搵到個更好 結左婚都可以離婚喎 根本唔愛你
我女朋友都係連登識
識左8日約出嚟見面
第一次見就拖我手
一齊好開心好舒服
感覺到大家都真心鐘意
上網識人未必衰嘅
成日傾傾下就斷左 係我唔識同男仔相處定同佢地唔夾
我女朋友都係連登識
識左8日約出嚟見面
第一次見就拖我手
一齊好開心好舒服
感覺到大家都真心鐘意
上網識人未必衰嘅

第一次見就拖手

傾咩
我女朋友都係連登識
識左8日約出嚟見面
第一次見就拖我手
一齊好開心好舒服
感覺到大家都真心鐘意
上網識人未必衰嘅

第一次見就拖手

巴打你唔驚架咩
定八日已經了解好多

如果冧你 有心傾 秒覆 咪會覺得好夾好啱傾囉
唔like你 無興趣嘅 你幾咁風趣幽默都唔想覆你啦
你地係點發現對方同其他人有傾或者本身有男/女朋友?

好易

但我會答直覺

總會有漏洞 通常d ig Facebook 味必係真 電話可能有兩個
唔該 我想知你地用咩交友app識人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞