[ AI Art ] - stable diffusion 討論 分享 02

696 回覆
9 Like 8 Dislike
佢哋一路mon住
AI的確影響好多人嘅
雖然佢哋係咁樣downvote完全冇意義
animatediff prompt travel 唔識用

我又黎挑戰J圖負皮極限
佢mon post重勤力過我
9成9 bot嚟
A1111 webui v1.60
extension 還原之前style製嘅樣

https://github.com/Haoming02/sd-webui-boomer
純練習, 新手training lora
變咗山東版
輻射版
山東版同輻射版有乜唔同
想問 automatic 1111 近排怪怪地,個 screen 話無 Cuda 加速
do a screencap?
幾個月無玩,想問下啲手指仲係成日出事?
係咪有個list大家跟住入黎揀動作表情衣著?
請問如果有圖片想餵比AI訓練,再創作形象一樣既新圖
大家推介用咩網?
目前考慮用Tensor art
SD GIF點整?
要用Comfyui animatediff workflow 整,C 站有教學

想問各位巴打如果用apu + n卡係咪代表可以留多d vram嚟run
卡既vram全部run stable diffusion
system就靠apu + ram
定係其實冇分別
what is apu?
I still stick to A1111... ditching comfyUI.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞