發覺兒登一日低質過一日

394 回覆
678 Like 86 Dislike
手機點捱5年
是但啦上嚟都係笑下啲傻鳩玩下
第三年已經冇人會3600租啦 買部3年退役iphone 4-5k有交收
以前高登好好多
因為香港憎人富貴厭人窮,

其實疫情期間已經算好,跌得唔多。

當年細個經歷過97 03先誇張。

當你平時有啲錢,啲樓一變負資產。個啲嘴臉我依家都記得。

不過現實好公平,機會係留比肯努力嘅人。肯去守依家一樣變贏家。

係連登講多都無用,時間同生活會反映一個人嘅對錯。

啲人上網鳩up再多都改變不了現實環境。
攝台搵張圖都難

車台就算真買車post 都係係外國巴
個條傻鳩IT狗,係之前想買4球牛肺分身黎
上年年尾係aa post問人買4m牛肺點睇,最後又係以為仲有得跌,想草多d買靚貨。
俾人踢爆7左,換分身,唔敢用返個acct
班人自己住公屋,屌班150個黎同佢地爭資源,政府唔幫佢地上車。
呢班人都唔知憑d咩笑150個,佢地自己都係社會寄生蟲,靠政府養。
但仲要睇得自己那麼高,成日上lihkg做冷氣軍氣,指點世人,笑班努力搵錢養埋佢地的納稅人係傻鳩
睇黎巴打都連登見識過唔少呢啲人先講到咁中
多得個傻9淡先見到哩D高質巴打屌到佢hang撚左機
都話不用細分 公屋居屋都係賊黎
都係靠饞食社會資源

難為我地私樓業主 憑個人努力仲要交地租差餉
都要俾乞衣笑

原來社會已經進化到擁戴大陸專才炸傻扮懵出黎乞都已經得到掌聲 唉 我認輸啦
希望佢地真係千奇千奇唔好按揭買樓
睇班傻鳩日講夜講英國佬欠咗佢哋就好笑分分鐘97前仲係條精蟲
係唔係搞錯咗d咩嘢
呢度幾年前已經fg 50k
依家應該大概fg 75k
連登最多咩人大家都知

利申:公屋窮撚
智商低教智商高既做野
呢d機會現實世界唔會有
可能比啲廢老吹水吹到洗埋腦

大話講一百次就會變成真
啲廢老成日都話咩英國一年拎走唔知幾多錢
中國就唔收稅喎

上年一野防疫左幾千億就睇唔到, 仲要多謝中央
如果一路唔跌呢?
自住樓邊有得咁等
咁講既醫生冇病冇痛

去醫班有病既人

知識同財富掛鉤?
可唔可以調轉講

買層400萬嘅樓有幾困難?
返舊登
咁你慢慢等
乜撚嘢搵架嘈
嗌交個交字都唔識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞