發覺兒登一日低質過一日

394 回覆
678 Like 86 Dislike
收鳩皮啦跟尾狗, 我樓好
你地唔係好識起底?
我睇好喎傻鳩
https://lihkg.com/thread/3272152/page/1

唔岩起埋其他, 見底一早有講

咩傻淡話??

班傻淡又打飛機了

香港富豪減少近三成!
https://lih.kg/jJrdfS
無腦文盲狗上水未 我回返你逐個point睇你下幾柒

我係覆緊:
"最好笑係成班公屋搵萬幾蚊一個月
教人地渣住幾百萬 收入中上既人唔好買樓"

1.講波你都要識踢波
2.講馬都要知跑馬係做緊乜

同收入身家有咩關係?
講樓識睇樓咪得, 錢少就唔可以識?
原來冇錢就代表冇分析能力 等你解釋黎聽下
打開你隻屎眼睇下上面係講緊收入

3.宜家係屌緊d人成日一日到黑講樓好貴
鳩唔撚撘8, 我唔係講緊呢樣 9up唔覆

4.宜家唔係屌你冇資格講
我上面冇講過"資格"呀 文盲西, 重睇多次我寫乜啦低質狗, 我一直講緊"笑人"呢樣野, 你咪繼續笑人, 我咪一樣笑返你冇錢學人笑人 條氣唔順咪貼收入黎挑下機, 貼唔出唔好係到鳩up笑人啦, 你AA白卡狗黎渣嫁 廢物

你講黎講去咪就係想講窮撚唔識分析樓市
笑鳩人屌鳩人就係覺得人冇資格講囉 柒頭 你覺得人有資格會去笑人?? 問心啦柒下柒下

原本討論區就係各種唔同人大家講下意見, 就係你呢類柒頭有bias冇邏輯搞到冇得討論, 人地講意見又笑人冇錢學人講 你幾有呀? 睇過? 貼下睇下先啦 笑死人咩
諗起連登囝前排笑鳩身家幾億嘅牙gem唔識買樓 話人間屋有臭味
呢層完美展示咩叫搵交嘈
駁得曳咗啲喎
低質狗, 討論緊乜point都冇你覆乜撚野姐?
駁唔到呀?

發覺兒登一日低質過一日
話撚緊你呢呀 柒頭

唔洗屈鳩我樓淡
麻煩自己起底
驚接火棒益咗業主 發展商
講事實都唔得
咁樣係益埋港共
明日大愚 北部大刀
邊個埋單啊
你衝去埋啊?
原來連登仔個個都人中之龍
唔分手個問題唔會消失
一齊番舊登 點睇?
公屋仔here
都真係幾平
唔係香港泊車難又貴
我都想出番架
分手都係意見黎, 我覺得冇問題wor

上面我覆完有條友: 駁得曳咗啲喎
呢D咪重on9又唔好笑

駁得曳你咪講邊到曳, 做咩姐 表達能力出咗事?
推~~喂, 你唔係好撚大聲咩? 柒咗又縮呀?
你班AA朋友冇同你講我係樓好咩?
呢個唔多唔少關連登個ui design事
如果佢可以好似reddit果種設計
咁啲多人討論嘅point就可以衍生落去
啲on9/留名回應自然會screen走
但我都相信要改會好撚大工程
明呀
佢樓好, 同佢唔同意見就話我樓淡
班人應該縮緊返去老母西到
樓主你班AA隊友好低質wor
呢個世界好撚多人係人哋講乜都要反駁咗先
唔知點解
你同西王淋兒話自己中立有咩分別
宇晴軒等緊你窩 我有自己公司有自己生意
上次做咩潛曬水??
唔知你講邊個, 佢地有冇係到講見底升?

柒撚咗重想繼續屈?

不如你講下你同小粉紅有咩分別先
面皮成呎厚
邊撚度? 乜撚公司乜野生意? 睇過?
講呀?

淨係記得你貼cheap西木紋地磚, 唔好意思, 只係見過youtube D公屋作品會用
垃圾狗, 淨係識背後負皮
笑撚死

你地分隊大戰自己玩啦, 我普通user路過得閒吹水, 咪認錯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞