發覺兒登一日低質過一日

394 回覆
678 Like 86 Dislike
接火棒益業主係真喎香港人日撚日都係諗點樣靠樓發達,其他野撚會care,唔好扮啦
係連登講樓
夏蟲不可語冰
有時間唔係去諗吓點改變自己增加收入

用哂d時間去理d唔關自己事既野
咪撚理佢喇 9唔撚搭8
有名你叫
你都見我冇睬佢啦
食錯藥咁款
最鐘意睇成班兒登仔話自己有錢都唔會買港樓
唔係唔難咁簡單,而家是但搵份普通文職都16-18k起跳

6年前我fg入職先16k,淨係轉左一次工都碌到42k買埋樓,唔知班友成日怨政策問題做咩野,明明大家都係under一樣condition
岩岩係隔離post先同條友嘈緊掃管笏同青公下路係位置上既分別
但條友可能連去都未去過個頭,只係係度死執住地圖條界
諗住同佢分開返黃金、掃管笏村、下路,幾個位置實際係有唔同,交通、配套係有分別
佢死都淨係識講個地圖界線
呢個都幾常見
講居屋先多
一定有人講咁嘅價錢我去邊度邊度買
但講落去佢完全唔知居屋個賣點係咩

鬼唔知有錢可以好多嘢揀咩
根本好多都未去了解過個市場做緊乜就扮世外高人講嘢
無錯
個啲人只會不停講哂啲缺點出來,唔會企係買家個角度睇下
講真,每樣野都有pros and cons,點解唔了解下人地為咩要揀個度
好多人根本未去到需求個個位,就扮專家
如果有得揀好啲,邊個唔想揀
樓主唔洗太認真 呢班人其實網上先會咁樣講野
你現實份人係咁邊個同你做fd
現實中既連登仔咪就係巴膠咁既款
起底低唔低質
唔整番個起底台?
現實中既連登除左係公屋區有自信d,行出去都頭dup dup
係"如果"有錢

呢啲巴打黎
王維基呢句金句,簡直直線抽擊連登散播失敗主義嗰班廢人,佢自己廢都想其他同輩同佢一樣咁廢
呢件巴打咁樣,去工場入筷子都唔掂喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞