發覺兒登一日低質過一日

394 回覆
678 Like 86 Dislike
講緊你屈我係地產AA

你就話我屈你公屋仔

叫你搵證據又搵唔出

你都係幫我啜下條撚再組織下語言先啦
10分鐘之內 搵唔到證據 或者留唔到tg
block你條傻閪
spin黎spin去 原來又係冇料到
唔敢同我賭呀?

我唔撚會同你呢D人正常討論, 自己9唔撚撘8在先
依家玩唔起就block避柒?
樓主:咁細數
咁細你都輸唔起?
推, 等睇樓主咁細數都縮(細數係佢自己講)

賭局#284
出黎畀你睇我供款紀錄/樓契
有, 你輸10萬
我展示唔出 我輸80萬
細數同無中生有有咩直接關係??
你話我屈你公屋仔啊嘛

證據呢??仲有5分鐘
驚柒你咪block 少件白痴煩膠我重開心
用返你邏輯同你溝通都頂唔順, 你拎自己去人道毀滅啦
講邏輯
你睇返成個 chain
頭post講宜家連登成日好多人9唔撚搭8,買野post叫人唔好買,問野post叫人唔好問>有人就話指出淡淡衝入買樓post搞事所以係公屋loser>你就無啦啦屌人點解要有錢先可以傾>>>>你句「貼左樓契先好發言」,你宜家唔係講資格,係講緊乜????
最乸憎呢d罵戰,好似會考考oral咁樣,「冇講嗰個keyword就係冇」,dllm 仲好意思話人邏輯有問題

個邏輯要返返去頭post,頭post講咩呀?
「有班人成日9唔搭8搞到傾唔到落去罵戰收場」
相機post下下攻頂,大三元+旗艦機
砌機post下下4090,i9,再唔係就共碩全家桶
地區樓市post就係淡淡衝入黎話呢度不了嗰度唔好「地鐵站要穿商場行10mins不了,行到累」(真係見過呢d comment,唔係屈)
呢d叫咩討論??仲要唔係一個喎,每頁有兩三個喎,次次有人開post都一定有兼唔會遲到喎
到呢d人俾問多兩問,點解要攻頂呀?點解睇youtube要4090呀?點解我有剛需但係唔好買樓呀?就開始露底,因為條友根本只為入黎9up而9up,其實條友連鏡都冇換過,desktop都冇,睇樓都冇睇過,自然講多兩講就露底。

宜家樓主總括咁屌緊呢d人
「又唔係熟,甚至唔識個主題d野,就衝入黎9up搞住晒」
嗰班人,嘈多兩嘈點知就露左底原來乜撚都唔識
樓唔樓,只係其中一個類比
你自己睇上面post
車cam post都有連車牌都冇嘅懵撚喺度9up
呢d人,根本就係變奏版嘅「狼來了」個死𡃁仔

然後嗰d人俾人篤穿之後會用咩開脫呢?
「連登嘛,9up是常識,認真便輸了」
一係就
「貼堂啦,我唔識你又好巴閉咩?」就同你宜家一q模一樣
當呢個topic大家都一齊聲討呢d搞屎棍嘅時候,你仲要衝入黎認頭
你真係蠢撚到一個點

我唔知宜家新一代20歲出頭後生仔真人係點
不過呢,正常人,傾一樣野嘅時候,唔識呢,就會虛心學習,聽人講野
如果你識,又有個傻仔好撚串咁講埋d佢自己認為係啱嘅道理同你嘈呢,就會走開唔同佢嘈。因為正常人係唔會會無啦啦同人教仔。至於我係咪真係識,我係唔需要喺連登為左拗贏你而冒住自爆嘅風險嘅,而我亦唔需要你連登仔endorse我係乜乜專家,喺連登冇人知我係邊個,我呢個acc唔駛要飛屎嘅,ok?

識野嘅人,睇完d comment,自然會知邊個係識野,邊個係唔識野

咁咩人先會嘈多兩嘈就郁d叫人post野証明自己有料呢?
咪就係冇本事用自己把口講出黎嘅內容証明自己係識野嘅人囉
精神分裂
佢人設
連續爆條傻仔頭兩次,好殘忍呀
block撚咗個柒頭 on撚99

講到唔夠講就作野講話我屈佢係公屋仔

證據又攞唔到出黎

上個post我就搵得番出黎條傻閪話我係AA窩

死剩隻臭手打字就叻
ching 你有冇發覺你一日24小時完全唔夠用??
人生最浪費時間就係同人講道理
根本唔需要浪費時間精神同佢辯論
佢要講地球係平 你要講圓 根本唔會有結論
亦無可能說服佢 擺明on撚99搵存在感
笑死,呢位巴打講野好撚應棍
條傻鳩諗撚左個幾日先諗到點駁,駁完一粒鐘就叻唔切挑釁叫人上水點知兩野俾人KO左
好似咩樓主係豬嗰條柒頭??
唔知而家佢問嗰堆牛肺幾錢
好撚嗆口
當呢個topic大家都一齊聲討呢d搞屎棍嘅時候,你仲要衝入黎認頭

講事實姐 當你唔再上網 工作場所 朋輩 家庭環境裡面

同人討論爭論 講道理 你會發現 原來24小時可以咁漫長
呢班係香港咁易搵錢既地方都搵唔到錢既人日日幻想自己去到外國就會升幾個level做人上人
實情班戇鳩仔去到外國都係垃圾一名
香港寫照

下流賤格

年紀大上連登時間愈黎愈少
寧願比啲時間陪下狗同阿仔
準備又俾兒登屈五毛 佢地揸5萬可以去英國住大屋享受生活 唔係生存
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞