發覺兒登一日低質過一日

394 回覆
678 Like 86 Dislike
條友我block 左原來

屌佢老味都九唔搭八
以前啲人落來都唔係一開波就拎公屋啦

而家150單程證一落來就公屋 綜援 仲去埋小紅書寫攻略
佢無再覆過我
開頭講到草幾多定期幾多,又full pay乜乜物物發達大計,咁草法,9毛都白晒都未必full pay買到層300呎40年樓
連登依家太多人玩膠
活躍用戶都少咗好多啦
依家來來去去嗰班人
冇通脹
公道d講 手機台 同房屋台 都係用家主導

手機台就好難冇用家既
房屋台日日宣揚不買不租來來去去嗰幾隻

汽車台就真係淪陷啦 唔好話車
連駕駛執照都未有
好在屋台都仲有抗衡聲音
講真,叫人唔好買個班,有幾多個真係有需求啊?
分分鐘連女都未有啦,根本唔洗諗結婚買樓組織家庭
二千年代既舊登討論區氣氛最好

前排有單貨車撞違泊賓尼尾都有人出黎話賓尼違泊所以貨車無錯
問多兩句 原來條撚樣牌都無
佢地夠講樓價必跌 求其沽空幾隻內房 物管
已經輕鬆fullpay凱旋門特色單位啦
佢地識撚咩係cfd,cds咩
你唔講自己人工已經無野好講啦,人工高低都影響買樓難度㗎
唔好講人地,淨係講自己先
自己都搞唔掂,講咩人地
自己咁唔掂,諗下自己身處情況成個人都沉一沉灰晒緊係睇人仆街開心啲
我發覺通常窮人先最鐘意笑人窮人思維
又避
真係好多呢d人
一計數就避而不談

而家又唔係我話平定貴
係你自己講到買樓唔簡單,咁咪問下你有幾難囉
你又唔答
400萬難唔難呀?
600萬呢?
定講緊一億?

我無收入,一個麥當勞都覺得貴啦
唔通仲可以講得出香港麥當勞對比全球黎講唔貴喇,不過我無收入,所以都係買唔起咁呀?
顧掂你自己先啦
驗下你個西腦啦文盲西
我邊句講緊有冇資格?
叻唔撚切呀傻鳩
我覆緊你冇料學人笑人呀 傻西
同你睇法唔同就公屋仔, 你咩料呀? 貼黎睇過?
一味連珠炮講去樓價, 踩親你隻AA尾巴呀??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞