發覺兒登一日低質過一日

394 回覆
678 Like 86 Dislike
咩原來係你,驗腦啦.
ching 你理解能力好有問題窩

租樓一定好過買
租買都可以討論 但我係屌緊唔租唔買入房屋台參與討論既傻閪

iPhone影相好靚,買乜鬼單反無反
從來冇溝亂手機台同攝影台

撘的士/Uber咁方便,點解要自行揸車
呢個係層次問題 我去汽車台討論私家車
你同我講咩的士 巴士 遊艇 火箭 關我撚事咩

Apple Watch咁準時,點解要買機械錶
呢個又係層次問題 如果我講apple watch
你話小米手環 或者其他智能錶 對應去討論都算啦
只有中學生先會認為手錶用黎睇時間
根本完全唔同market
自首啦柒頭
你知唔知你畀人笑緊
仲以為自己好獨醒 其實就蠢過隻豬
唔蠢都唔會窮成咁啦 又唔睇下自己身世
你話佢 佢就梗係唔會認㗎喇
一大堆掩人耳目嘅道理
實際就係垃圾一件
就係咁啦 靜靜哋唔出聲咪得囉
自己有幾垃圾 自己唔知㗎咩
一班失敗者教人哋點做人
以後見一個屌一個 人人有責
忍撚到想屌佢哋祖宗十八代好耐
連登都唔少藍人
唔喺度同人嘈交 點建立自信

班人分分鐘連搭小巴都唔敢嗌有落
慘到連登搵存在感

應該平時都幾大壓力
俾上頭指住個鼻屌都唔敢出聲
其實佢地咁樣網上都屌唔贏
現實講佢啲on9 論點會點樣比人恥笑
笑到仆街
連登周街都係呢啲垃圾啦 反社會loser
仇富仇業主仇女仇父母仇老師仇學校仇社會
存在感+1

佢爽緊
咁你肯貼收入未姐講咁多廢話 用返你地論調: 得少少錢教我睇樓呀? 笑撚死人咩
spin黎sping去講咁多廢話完全唔係回應上面既point
自己斷章取義講資格論, 完全冇回應過呢點, 問撚緊你講波講馬同收入關係呀柒頭
唔識答就縮返去你老母西到啦 咁撚柒
打一大篇完全唔關事純粹打稻草人, 你病睇睇醫生先啦白卡狗
乜撚野相機post砌機post完全唔知你講乜鳩, 同佢地講呀嘛廢柴
我都笑緊你老母日日俾狗屌
智障仔
好撚痛呀 on99
咁撚多廢話, 去舉報囉:
https://lihkg.com/category/28

摸頂俠周圍教人買樓, 笑撚死我

新手買樓請教
有d驚開價唔夠好,做火棒俠

人地開埋價挑你機, 成班縮沙呀?

全部樓淡都係我分身呀柒頭
柒得過你係到打飛機
成個mon都係腥臭味
錢都冇個學人講樓, 笑到我gap gap聲
佢有喎 你柒咗
你柒D, 要執人口水尾, 成隻跟尾狗咁
?????? ching輕度?
點執口水尾法
咁大個人我先開始明
「狼來了」個故事,唔係教人唔好講大話
係唔好做attention seeker呢d正on9仔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞