iHerb 美容化妝護膚產品集中討論

453 回覆
41 Like 8 Dislike
shit, miss 左添
all products 都有73嗎?
原來係9月

22號嗰期係
我買過佢retinol serum
無呢個問題,順利用完成枝
月尾black friday慣常係全年最平雙11由佢啦
呢個牌子感覺用左同無用一樣

呢隻唔錯,塊面係bright左,有光澤左
有冇去黃美白精華推薦
我油性皮膚用過 覺得好立
等年尾買? 現在全部都原價賣
只有75折
會不會還要其他code才平
iherb好像貴了很多
black friday 通常幾折?
我記得七五折都算抵
好少何見佢七折 好似係
而且熱門貨品會斷貨
我覺得岩買既話可以落單
上次週年73折
我諗黑五應該都係咁上下
留意番lookfantastic都有嘅品牌有機會折完平過iherb勁多,例如Aveeno

https://www.iherb.com/pal/referral/null/wishlist?id=6671517c-ea1a-4487-b4be-1dd3a5c3bd9f
呢啲仲有貨而肌膚適合的話都值得入手
利申:呢條url係我試過del曬最多追蹤元素仍然可以生效嘅連結
我見過最平都係咁上下
Supplement可以去埋amazon us格價
絲打 想問下腳跟果支嘢用左覺得work 5work?
想問吓有冇人用過differin或者cetaphil嘅控油保濕防曬霜?
係咪真係吸到油同埋會唔會好笠?

differin
唔好入cetaphil
同集團同配方,無啦啦賣貴啲
佢呢兩個牌子好有趣,明明配方一模一樣,有時洗臉cetaphil平啲,有時防曬晚霜differin平啲,要認真格價

【護膚品選購攻略】你宜家用緊嘅產品係咪真係啱用?(7)
https://lih.kg/BfKvnCX
#138 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

同膠巴傾下
最近75折大家又買左d咩?
唔該玉絲
而家先知原來兩個牌子配方一樣
都係Galderma,cetaphil同differin直情係唔換湯又唔換藥
Aveeno又係,baby kid同普通版嘅產品好多時只係換個樽換個名
一般嚟講同集團唔同價位品牌好多時會換湯唔換藥,平時睇牌子可以留意下背後嘅集團
https://m.toutiao.com/article/7154970873747898917/
唔同集團所謂咩平替都係假嘅,只有同集團先存在平替
超乾肌 body cream有冇咩推介?
上面賣既NMN 信唔信得過
eucerin 佢有好多款唔同texture 揀rich for dry skin
唔知幾時開始 送上門變左 菜烏
最近有全網-22% code
係咪最抵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞