有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有無其他巴打想開post或者有咩topic想開,歡迎留言

[朗報]
山本彩在今天的公演上表示,她有意30歲前都不會離團
http://akb48nensensou.net/archives/51811823.html

咪傻啦你!快點畢業啦!

定好似指原咁
掛住個名 有咩SHOW 先搵佢出現下

彩既性格點會肯咁樣掛名,再拖佢一定會係為左nmb 犧牲自己歌唱事業

佢講左啲咩
我慢到load唔到個網

話30 之前都唔會走, 講下好啦, 優子當年就係咁依家搞到星途差曬
[朗報]
http://akb48nensensou.net/archives/51811823.html

咪傻啦你!快點畢業啦!

定好似指原咁

彩既性格點會肯咁樣掛名,再拖佢一定會係為左nmb 犧牲自己歌唱事業

佢講左啲咩
我慢到load唔到個網

話30 之前都唔會走, 講下好啦, 優子當年就係咁依家搞到星途差曬

兩個都同008有關

蘋果照妖鏡
[朗報]

咪傻啦你!快點畢業啦!

定好似指原咁

佢講左啲咩
我慢到load唔到個網

兩個都同008有關

優子留都叫做幫到本家做奶媽,第二章佢功勞都好大,彩留係幫人執屎

由依

水著集都見到佢好似有少少升咗cup

由依 好靚
隻眼忍唔住望櫻

由依

由依 好靚
隻眼忍唔住望櫻

櫻花輸咗波

由依

由依 好靚
隻眼忍唔住望櫻

櫻花輸咗波

其實我主要係望奈奈
[朗報]

咪傻啦你!快點畢業啦!

定好似指原咁

佢講左啲咩
我慢到load唔到個網

兩個都同008有關

優子留都叫做幫到本家做奶媽,第二章佢功勞都好大,彩留係幫人執屎

呢家對佢走定留都無咩特別諗法 佢咁講都決心做奶媽架啦

由依

由依 好靚
隻眼忍唔住望櫻

櫻花輸咗波

其實我主要係望奈奈

橫總瘦左 套3好靚

定好似指原咁

佢講左啲咩
我慢到load唔到個網

兩個都同008有關

呢家對佢走定留都無咩特別諗法 佢咁講都決心做奶媽架啦

可能遲啲係吉本要佢solo 啦

由依

由依 好靚
隻眼忍唔住望櫻

櫻花輸咗波

其實我主要係望奈奈

橫總瘦左 套3好靚

佢全盛真係京八橋個陣

指原出名平都好似好過櫻

指原出名平都好似好過櫻

死我係咪認錯咗人

指原出名平都好似好過櫻

死我係咪認錯咗人

你突然講呢句都唔知點回你好
喂...柏木長髮嘅

指原出名平都好似好過櫻

死我係咪認錯咗人

柏木頭毛駁左髮?

指原出名平都好似好過櫻

死我係咪認錯咗人

柏木頭毛駁左髮?

係喎.....正撚到,但係頭先睇公演都仲未駁㗎喎

指原出名平都好似好過櫻

死我係咪認錯咗人

柏木頭毛駁左髮?

FNS播片, 相同片都唔係今日拍

指原出名平都好似好過櫻

死我係咪認錯咗人

柏木頭毛駁左髮?

FNS播片, 相同片都唔係今日拍

原來如此
試著說:「十年原石」 不要說:「資源黑洞」
topic? 諗唔到 搵人開啦
大場
じゃんけん大会の
高柳🐣松村🐷大場🐻の
ユニット名発表します!

ユニット名は

” サンタロウ ”

に決定いたしました!
詳細はまた後日。
応援よろしくお願いします。
#じゃんけん大会

有名啦
試著說:「十年原石」 不要說:「資源黑洞」
topic? 諗唔到 搵人開啦

我諗到第二個,呢個留番你下次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞