有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
仲有,如果話促進交流嘅,咁咪得本家大米心戰王可以交流囉

交流吓點樣杯鳩人攪小圓子同迫走對手囉

左面兩條罅大到

目測右3係7個之中年紀最大

未行得切就已經撳咗快門,係咪得罪攝影師

櫻瘦到咁

影到咁都出得街

呢2個真係八婆味重

死啦我唔知你講緊邊個

中井?

死啦我唔知你講緊邊個

中井?

中井唔係比人杯嗰個咩

自稱比人杯,咁比佢暗示杯佢嘅人咪中哂槍囉
還我大肥田
還我大肥田

新post topic

有無人好憎松井珠理奈込山榛香 中井りか(22)三大心戰王又然
新post topic

有無人好憎松井珠理奈込山榛香 中井りか(22)三大心戰王又然

唔好加komi同姬個名啦
新post topic

希望木神清還gay一個清白
新post topic

係咪咁好D
有無人好憎松井珠理奈(22)込山榛香 中井りか兩大心戰王又然

大家對你珠今次個組隊有咩睇法? 我都睇唔太透...而且佢好似叫我美紅由彩姐轉推佢

我淨係想知點解你可以自己組自己團既
yunana同08想自已組團都唔得? 要夾硬拆散
你係咪有特權??
你係咪大撚哂??

有咁既事?

慈巴上星期一早已經講左組隊
官方夾硬del佢地兩個個名
呢兩日握手會有飯問佢地兩個組唔組到
佢地都話唔組得
但冇講原因
再加上而家差唔多組組都係跨團咁組
已經昭然若揭
營運係咪驚本家預賽會輸哂
所以係都要跨團咁組拆散哂先安樂?
你話猜拳公平公正冇造馬都冇人信啦
後藤理沙子 @risako_goto

#じゃんけん大会 私は松本慈子ちゃんと太田彩夏ちゃんとユニットを組むことになりました〜ユニット名募集するので、みなさんどしどし送ってくださーい!
營運=ICAC
禾珠=689

公開 公平 公正
但係都唔查UGL事件

2017年仲講公平公正
營運驚本家預賽會輸哂所以要跨團咁組拆散
原來對本家咁好
不過聽番o黎好似係ske個邊mb經理人出聲多 其他分團mb組隊無咩人爆俾人干涉
原來對本家咁好
不過聽番o黎好似係ske個邊mb經理人出聲多 其他分團mb組隊無咩人爆俾人干涉

因為其他分團small potato嗎
原來對本家咁好

宜家四大官推隊大熱門
原來對本家咁好

宜家四大官推隊大熱門

邊四大
原來對本家咁好

宜家四大官推隊大熱門

邊四大

小火田hana個隊
原來對本家咁好

宜家四大官推隊大熱門

邊四大

akb久保
ske小畑
nmb山本+
hkt松岡花

係咪睇到呢個配搭都覺得贏硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞