有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
咁其實e個圈子有好多人個關係確實係好匪夷所思

48第二章結束898

有冇咩例子
好似女王同禾珠咁

有冇咩例子
好似女王同禾珠咁

真子同武田玲奈

板野同少時jessica 仲有新木優子 同埋triendl玲奈

田島我都記得有個大物朋友

e堆係熟到私下食飯同過夜

有冇咩例子
好似女王同禾珠咁

松井玲+PRR+指原

呢三個係好友我幾意外
講開又講 女王同小珠既關係唔算奇怪啦

女王係特別照顧年少既人 好似係佢呀媽教落要照顧比會細好多既人

女王同小奧都係特別fd 我印象中都仲有出黎食飯

有冇咩例子
好似女王同禾珠咁

松井玲+PRR+指原

呢三個係好友我幾意外

miruki 同ms mc弘中绫香fd到糖痴豆
仲有佢畢業之後有同過老咪亞樹茶出o黎 都幾匪夷所思在藉好似無咩接觸

48第二章結束898

第3 章根本開始唔到,無個擔到大旗

有冇咩例子
好似女王同禾珠咁

松井玲+PRR+指原

呢三個係好友我幾意外

仲有佢畢業之後有同過老咪亞樹茶出o黎 都幾匪夷所思在藉好似無咩接觸

呢啲可能私底下接觸多或者去開同一個美容/髮型師

女人係咪會因為咁而fd咗

48第二章結束898

我覺得捱過咗
akb仲ok ge
不過應該唔會再創高峰掛

有冇咩例子
好似女王同禾珠咁

松井玲+PRR+指原

呢三個係好友我幾意外

呢啲可能私底下接觸多或者去開同一個美容/髮型師

女人係咪會因為咁而fd咗

板野話同新木優子係因為同一個造形師定化妝師先熟囉

昨晚發夢見到奈奈同老咪
仲有成班mb唔知仲咩

反而自己推欅又冇見過
從來冇夢見過MB 代表咩

代表你成日見到真人

代表你成日見到真人

今年冇見過櫻花
今日究竟係NMB 定 HKT 大爆死
嘈咩吖

最意外係禾珠係PRR畢業送花呀
你睇~啲關係幾咁曲折離奇
跨團組隊根本一啲都唔驚訝

其實大top熟好出奇咩
佢呢單係柒不請自來喎 好似係

夢親都唔係自己推,仲要夢到隔離post馬神

馬神你都見到
apple music點解咁少48gp 歌

sony就全部46碟都有 full ver
方便人一次過dl
好鬼鍾意49單
嘈咩吖

最意外係禾珠係PRR畢業送花呀
你睇~啲關係幾咁曲折離奇
跨團組隊根本一啲都唔驚訝

其實大top熟好出奇咩
佢呢單係柒不請自來喎 好似係

呢個真 prr最想搵既前輩係娘娘 唔記得咩理由所以請到無請
其實prr同須田禾珠好似出去影過貼又係好意外
[img]https://holland.pk/enj6f517[/im]

[img]https://holland.pk/zf236idc[img]
48第二章結束898

突然好想吹奏鬍子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞