有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
btw 仲有樣野係48g 啲週邊呢家都幾唔靚 有陣柒味 明明cost咁低但set個價又高 唔抵屌 女人錢銀計得好盡 唔係有愛就夠 起碼都整得好好睇睇先啦

成日見到46堆周邊都好提子
有啲真係又靚又帶到出街

今日見到 俾你黎做咩就唔講啦

死講起miruki 我好想打長文

留名睇長文

通宵唔訓全裸待機
作為飯咗欅先再留意akb

會覺得欅 啲歌真係好聽 型

akb近來啲歌好罐頭/冇咩特色
個人覺得 成個gp最新個隻夏天/水著歌 好似都係差唔多 其實可以著重番啲編曲 以前啲歌係有呢樣野

樣方面-一向都唔係48重點
48啲大top個個都係有一種特質/角色
吸引到人 而家啲後輩好似唔係好多人有

乃 雖然係靚但係我自己覺得 得個靚字
btw 仲有樣野係48g 啲週邊呢家都幾唔靚 有陣柒味 明明cost咁低但set個價又高 唔抵屌 女人錢銀計得好盡 唔係有愛就夠 起碼都整得好好睇睇先啦

有啲真係又靚又帶到出街

冇對比冇傷害
講真48啲T恥力唔夠都著唔到落街

有啲真係又靚又帶到出街

今日見到 俾你黎做咩就唔講啦

46出啲goods 男女都啱 好似啲t又真係靚

但係48出啲咁ge掛畫 諗住邊個會買
普通飯都唔買啦

有啲真係又靚又帶到出街

冇對比冇傷害
講真48啲T恥力唔夠都著唔到落街

欅啲t係型 著出街又唔會知係idol衫
……
我諗除衫櫻就係睇中呢一點
所以最近先會著返衫
因為相傳好似籌備緊第二本寫真?

如果佢下本寫真唔除衫我反而有興趣買
可能因為我係女飯
我想睇佢扮到靚靚多過睇佢露肉

我覺得佢著衫契機係拍咗Kate廣告人

希望櫻花著衫之後走得出村外,做下雜誌專屬啦

48宅咪味太濃
mb冇乜可能做到專屬model...

新神7唔計兩個老屎忽得櫻花叫有啲可能
祝佢好運

得罪講句宜家成個泡菜女咁

個人覺得 成個gp最新個隻夏天/水著歌 好似都係差唔多 其實可以著重番啲編曲 以前啲歌係有呢樣野

我真係勁中意隔離欅sell concept
人地一專首主打嘅歌詞同一單係呼應
連主打個title都係欅結成嗰日因為單新聞而改
單單淨係專輯嘅趣味性嚟講
已經贏咗一大截
而家48唔同46就係劇場公演
如果搞返好公演or全新公演
應該會吸返以前啲飯
死講起miruki 我好想打長文

留名睇長文

通宵唔訓全裸待機

刀係走數了打左一半del左

我真係勁中意隔離欅sell concept
人地一專首主打嘅歌詞同一單係呼應
連主打個title都係欅結成嗰日因為單新聞而改
單單淨係專輯嘅趣味性嚟講
已經贏咗一大截
而家48唔同46就係劇場公演
如果搞返好公演or全新公演
應該會吸返以前啲飯

新個個 神曲公演真係好睇
咁夠膽 中間玩LIVE 演奏
今晚D女飯一上水個post即刻熱鬧哂

大家好,小妹新飯留名學嘢

http://akbsort2014.web.fc2.com

大家可以嚟呢度驗身,睇吓你最鐘意邊個

正係玩過ngt&nmb
玩埋全團先
http://akbsort2014.web.fc2.com

大家可以嚟呢度驗身,睇吓你最鐘意邊個

嘩....你玩哂咁多團咪㩒咗好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞