有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
008到底幾時先肯結婚完全收皮
但睇個樣佢嫁咗都係會出嚟撈佢冇打算過引退

48單上ms,禾珠同櫻都冇得拎咪講過嘢
呢件人渣就搶埋miru第一次企c嘅風頭
快啲躝啦八婆

隨時躝咗仲紅過prr同川榮

佢講到明會留喺娛樂圈
今日MS真係大Top咁嘅待遇
眼都突埋

神七一二期生=玲奈=waruki=PRR=008
大家一齊崇拜008

竟然有ig打手同twitter潛水友
008到底幾時先肯結婚完全收皮
但睇個樣佢嫁咗都係會出嚟撈佢冇打算過引退

48單上ms,禾珠同櫻都冇得拎咪講過嘢
呢件人渣就搶埋miru第一次企c嘅風頭
快啲躝啦八婆

隨時躝咗仲紅過prr同川榮

佢講到明會留喺娛樂圈
今日MS真係大Top咁嘅待遇
眼都突埋

神七一二期生=玲奈=waruki=PRR=008
大家一齊崇拜008

極大支野
你地覺唔唔覺呢家48g勁難吸到新入坑女飯
利申勁覺
如果我係呢家先新入肥秋坑一定睇46
所以吉朱彈起真係hoball
48叫做睇左咁多年係有感情既就算自己推畢左業都會照follow 雖然少左好多

比著我冇睇48 應該都睇46先
我應該會推攑 但始終對本家有感情

我成日同個frd講48
點知入咗坑乃木坂
佢本身學音樂,入坑原因話啲歌好聽啲同清新啲(?)
我諗啲歌都係原因之一

講起就嬲 high tension歌詞
比曬好野46

垃圾到喊
46無論歌詞同歌係真心正
只可以話我之因為推48g 睇48俾到我啲感動位 羈絆 夢想 團愛 唔係話46無 但可能本身少睇所以搵唔到個啲感覺
46女係靚 不過講真咁不如睇 日本YouTuber 同model 真係教化妝同睇着衫又睇靚女

咁46 d女(紅個d)打扮同樣又高質....好多
咁46女飯都好多
我指以前一期生到三買期都唔係行美人路線架啦
個時咪又係第三第四靚咁上下
如果你講怪物級數咁團團期期都有d架啦
我覺得48問題唔係係樣度

最主要係AKB呢兩三年已經開始冇乜新意
d飯開始睇到悶
以前就話由劇場走到開細con到西武到東蛋
再到五蛋巡演
呢兩年數得出既大con差唔多全部都係畢業con
連draft同組閣都唔搞
由得本部一team人得返幾個mb都夠膽死
一年4季就係得返RH、總選、猜拳、RH……
我仲未睇nmb今日ms
想問佢係咪ms畢業 姐係有段環節for佢
48g咁耐以o黎上得ms畢業真係得大top。。。
Ngt推啲咩人出黎就知48死得抵啦
噢你地原來講梗ms 岩岩先追得切post
屌咩
菜嬸我記得都無但佢有
咁46女飯都好多

d飯開始睇到悶
再到五蛋巡演

以前aks勁多橋搞起akb架
又多gimmick 野
而家乜都冇
以前咪又係咁除
講開aks d 橋
同idoling crossover 真係幾垃圾
連隻歌都垃圾到一個點
不如一齊列舉下48嘅問題

#1 禾珠
#2 部份上位成員樣衰
#3 歌唔吸引,詞唔吸引
#4 除衫
#5 分團太多,人數太多
#6 屌,差啲漏咗008呢條人渣
#7 肯捨得組閣未?
咁46女飯都好多

d飯開始睇到悶
再到五蛋巡演

又多gimmick 野
而家乜都冇

其實觀眾已經係48疲勞,再有橋大家都未必想理

咁不如都係休息下
正正經經搞返好d劇場算

#1 禾珠
#2 部份上位成員樣衰
#4 除衫
#7 肯捨得組閣未?

A K B 都無副隊長
B連隊長都準備卒
痴線
同埋,我覺得以前啲衫靚啲
依家好似38單之後冇一套係有特色同好好睇

近年最靚應該係麻友隻狗c , love trip 套閃令令都唔錯
咁46女飯都好多

d飯開始睇到悶
再到五蛋巡演

又多gimmick 野
而家乜都冇

其實觀眾已經係48疲勞,再有橋大家都未必想理

咁不如都係休息下
正正經經搞返好d劇場算

劇場建議大家睇下 外山公演 同井上公演
仲有留意下村山彩希製作的研究生公演(好似係今日初日)

#1 禾珠
#2 部份上位成員樣衰
#4 除衫

除衫呢度想講少少
真係以有色眼鏡角度去睇
點解早排46會係排山倒海咁出寫真集仲要大賣?
點解48既本本都有除衫反而冇咁好賣?
我諗就係因為平時48大部分成員都除得衫多
佢再出除衫既寫真集
村外人都係冇乜興趣去買因為反正平時都睇唔少
相反平時著得好密實
突然話除衫
一定係會吸引到d人去買
我諗除衫櫻就係睇中呢一點
所以最近先會著返衫
因為相傳好似籌備緊第二本寫真?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞