有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
呢兩日都傳緊話營運有干預大top組隊
要唔同團既組埋一齊
再睇返禾珠個組合
係佢有本事到可以求其搭幾個同團既
定係佢唔係大top?
要唔同團既組埋一齊
再睇返禾珠個組合
定係佢唔係大top?

錯,佢已去到營運級數
要唔同團既組埋一齊
再睇返禾珠個組合
定係佢唔係大top?

但係啲大top
組隊算正
橫山就一向都熟係搭個櫻有少少出奇
文春組 又係熟

除此之外仲有邊個 大top未出聲

唔係影佢都要突隻手出嚟

唔係影佢都要突隻手出嚟

典解係 唔係

唔係影佢都要突隻手出嚟

典解係 唔係

"你老二咋!"

左面兩條罅大到
大家對你珠今次個組隊有咩睇法? 我都睇唔太透...而且佢好似叫我美紅由彩姐轉推佢
幾日冇追post
終於追晒

唔講咁多,禾珠好波!
講起goods
我自己不嬲鍾意買goods多過生寫
但最近嗰啲真係完全買唔落手
成日就咁鳩印個樣/名,落件衫/手機殼/其他野到就算

之前Halloween night同 jiro合作嘅衫真心覺得靚
係少數唔洗恥力都可以著出街嘅
可惜嗰陣買唔到
依家唔洗恥力嘅goods都去晒乃團
大家對你珠今次個組隊有咩睇法? 我都睇唔太透...而且佢好似叫我美紅由彩姐轉推佢

我淨係想知點解你可以自己組自己團既
yunana同08想自已組團都唔得? 要夾硬拆散
你係咪有特權??
你係咪大撚哂??

左面兩條罅大到

目測右3係7個之中年紀最大

未行得切就已經撳咗快門,係咪得罪攝影師

櫻瘦到咁

你係咪有特權??
你係咪大撚哂??

禾珠英姿颯爽率領一班洗腳婢上場 肯一組就謝主隆恩啦
班洗腳最好唔好累禾珠初賽就輸

你係咪有特權??
你係咪大撚哂??

有咁既事?

你係咪有特權??
你係咪大撚哂??

禾珠英姿颯爽率領一班洗腳婢上場 肯一組就謝主隆恩啦
班洗腳最好唔好累禾珠初賽就輸

嬴就禾珠好運氣,輸就佐藤黑仔連累禾珠
好似有幾組係營運幫佢地分嘛 小火田個組咪係
都有mb sr/mail自爆營運建議跨團分姐

樂觀睇,跨團可以促進交流

促咩進交流丫根本就怕某team獨大,又可以做馬整隊大top隊保銷量

樂觀睇,跨團可以促進交流

促咩進交流丫根本就怕某team獨大,又可以做馬整隊大top隊保銷量

邊team獨大

意思即係當如果本家同本家組隊,到最後入圍嘅幾隊都係本家,咁咪奶哂野,分團飯就唔會買碟㗎啦喎

班友真係完全零交集架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞