有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
個網係咪好耐冇更新過
仲有村井純奈

同港鐵一樣可加不可減
仲咩兒玉遙變到成個生X里X咁

我反而覺得櫻花影到有一成似奈奈未

比你講完我都覺
你地覺唔唔覺呢家48g勁難吸到新入坑女飯
利申勁覺
如果我係呢家先新入肥秋坑一定睇46
所以吉朱彈起真係hoball
48叫做睇左咁多年係有感情既就算自己推畢左業都會照follow 雖然少左好多

應該係少左好多好"man"好型既mb吸引到女成為飯
以前優子x才加xSae

宜家有船長同花爺

船長
利申勁覺
48叫做睇左咁多年係有感情既就算自己推畢左業都會照follow 雖然少左好多

以前優子x才加xSae

宜家有船長同花爺

船長

cow死女
利申勁覺

以前優子x才加xSae

宜家有船長同花爺

船長

cow死女

奈奈型得黎
都感覺到佢既女性氣息
呢下先正

比你講完我都覺

乃團化

比你講完我都覺

乃團化

乃團化無運行架
008到底幾時先肯結婚完全收皮
但睇個樣佢嫁咗都係會出嚟撈佢冇打算過引退

48單上ms,禾珠同櫻都冇得拎咪講過嘢
呢件人渣就搶埋miru第一次企c嘅風頭
快啲躝啦八婆

隨時躝咗仲紅過prr同川榮
推板野都唔係咩好人

有咩料爆

點解 我個時淨係鐘意睇佢vivi

個人弱智 後面間公司更加係垃圾

比你講完我都覺

乃團化

真係可以乃團(一期)化咪幾好
多返啲靚女
唔係話48要變到46一樣,可以照舊多風格
但樣貌都唔駛咁極端掛

前田時代,就算唔係神7,下面都好多美人,一樣百花齊放
依家……

7D2都好多美人系

比你講完我都覺

乃團化

多返啲靚女
但樣貌都唔駛咁極端掛

依家……

7D2都好多美人系

我覺得48 d 班上第三靚既感覺幾好
可能我鍾意睇d素人感覺重少少

我信好多仔都鍾意呢種唔係靚
但又唔差幾可愛既女性

快啲躝啦八婆

佢講到明會留喺娛樂圈
今日MS真係大Top咁嘅待遇
眼都突埋

快啲躝啦八婆

佢講到明會留喺娛樂圈
眼都突埋

娛樂圈有noise 就是贏家

比你講完我都覺

乃團化

多返啲靚女
但樣貌都唔駛咁極端掛

依家……

7D2都好多美人系

我覺得48 d 班上第三靚既感覺幾好
可能我鍾意睇d素人感覺重少少

我信好多仔都鍾意呢種唔係靚
但又唔差幾可愛既女性

係嘅話46依家風頭就唔會蓋過得咁勁啦
當然,形象同歌好聽好重要
但我都信樣貌係好緊要
唔係話要靚到天仙,都唔好咁極端啦

唉,都廢事提邊幾個

咁46女飯都好多
我指以前一期生到三買期都唔係行美人路線架啦
個時咪又係第三第四靚咁上下
如果你講怪物級數咁團團期期都有d架啦
我覺得48問題唔係係樣度

快啲躝啦八婆

佢講到明會留喺娛樂圈
眼都突埋

娛樂圈有noise 就是贏家

肥秋不如解除戀愛禁止條例算啦
反正飯嘅容忍程度原來咁高,又咁理性唔會抱持幻想
心愛嘅偶像可以光明正大開心談戀愛

飯偶像個種自己呃自己
其實都可以有快感
利申勁覺

比著我冇睇48 應該都睇46先
我應該會推攑 但始終對本家有感情

我成日同個frd講48
點知入咗坑乃木坂
佢本身學音樂,入坑原因話啲歌好聽啲同清新啲(?)
我諗啲歌都係原因之一

講起就嬲 high tension歌詞
比曬好野46

垃圾到喊
46無論歌詞同歌係真心正
只可以話我之因為推48g 睇48俾到我啲感動位 羈絆 夢想 團愛 唔係話46無 但可能本身少睇所以搵唔到個啲感覺
46女係靚 不過講真咁不如睇 日本YouTuber 同model 真係教化妝同睇着衫又睇靚女

快啲躝啦八婆

佢講到明會留喺娛樂圈
眼都突埋

神七一二期生=玲奈=waruki=PRR=008
大家一齊崇拜008

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞