有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

有無巴打有性趣

厚唇不了

等緊奈奈有solo con

呢D係咪叫含撚咀

有無巴打有性趣

厚唇不了

等緊奈奈有solo con

呢D係咪叫含撚咀

美音BB正到爆‼️‼️

FBI is watching you
http://ameblo.jp/ske48official/entry-12296146105.html
4年前既今日(26/7/13)
係08第一次under team S
因為係直接under禾珠做全場既center
仲要係跳reset呢d難度咁高既公演
果時睇live
見到佢跳得好唔掂
之後連中西都特登開blog寫佢跳得未乎理想
但之後仲見到佢繼續跳reset
仲直接成為13單選拔
經常上炸蝦
我感覺就係一個咁講求跳舞水平同合拍既團體入面
佢可以算得上係強推之恥
跟住唔記得係生誕祭定係blog度
講到佢媽媽寫俾佢既信
話佢係一個由細就已經好倔強好唔願認輸既人
即使知道自己跳舞幾咁唔掂
都會努力不停咁練習同練習
之後對佢有少少改觀
4年來
睇住佢既成長
無論係舞功、面對鏡頭既表情、講野技巧、MC等等都進步左好多
而家已經可以帶得起一個細CON/公演
真係好想佢可以成為48G既ACE
然後繼續佢成為model既夢想
http://ameblo.jp/ske48official/entry-12296146105.html
果時睇live
見到佢跳得好唔掂
仲直接成為13單選拔
經常上炸蝦
佢可以算得上係強推之恥
講到佢媽媽寫俾佢既信
之後對佢有少少改觀
4年來
睇住佢既成長

48g既ace就算啦。。。

#1位
果時睇live
見到佢跳得好唔掂
仲直接成為13單選拔
經常上炸蝦
佢可以算得上係強推之恥
講到佢媽媽寫俾佢既信
之後對佢有少少改觀
4年來
睇住佢既成長

08 仲有一樣就係連握手對應都好左好多 開頭好鹽的 雖然家下都要睇心情 但整體都算唔錯

#1位

SAKURA 好似唔想笑咁
MIRU 個POSE 好SEXY S字型

#1位

黑櫻做咩成輯相都閪面嘅

#1位

三個領導人痴埋一齊

#1位

三個領導人痴埋一齊

由佳慘遭公開處刑

#1位

三個領導人痴埋一齊

跟總選排MA
7/9/11

#1位

三個領導人痴埋一齊

由佳慘遭公開處刑

佢排埋邊個到都係公開處刑

#1位

三個領導人痴埋一齊

由佳慘遭公開處刑

睇蝕晒‼️

珠巴放心,咁嘅樣一定係處女嚟

#1位

三個領導人痴埋一齊

由佳慘遭公開處刑

睇蝕晒‼️

但其實佢幾白幾高又瘦既
唔講樣同波

#1位

三個領導人痴埋一齊

由佳慘遭公開處刑

睇蝕晒‼️

珠巴放心,咁嘅樣一定係處女嚟

所有48囡囡都係!

指原呢008呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞