有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我愛乃團

錯post

呢個真係神番嚟,笑Q死

咩節目
作為飯咗欅先再留意akb

會覺得欅 啲歌真係好聽 型

akb近來啲歌好罐頭/冇咩特色
個人覺得 成個gp最新個隻夏天/水著歌 好似都係差唔多 其實可以著重番啲編曲 以前啲歌係有呢樣野

樣方面-一向都唔係48重點
48啲大top個個都係有一種特質/角色
吸引到人 而家啲後輩好似唔係好多人有

乃 雖然係靚但係我自己覺得 得個靚字

我真係勁中意隔離欅sell concept
人地一專首主打嘅歌詞同一單係呼應
連主打個title都係欅結成嗰日因為單新聞而改
單單淨係專輯嘅趣味性嚟講
已經贏咗一大截
而家48唔同46就係劇場公演
如果搞返好公演or全新公演
應該會吸返以前啲飯

新個個 神曲公演真係好睇
咁夠膽 中間玩LIVE 演奏

希望劇場真係可以吸返飯

個人覺得 成個gp最新個隻夏天/水著歌 好似都係差唔多 其實可以著重番啲編曲 以前啲歌係有呢樣野

已經贏咗一大截
應該會吸返以前啲飯

希望劇場真係可以吸返飯

不過欅呢排個勢真係勁
作為飯 隻一專 出個堆新歌真係好好聽
好明顯肥秋就唔多再理48
HKT成立左都6年
出到10單
都仲未出第一專
HKT成立左都6年
出到10單
都仲未出第一專

欅出道年幾就出一專 仲有成堆新歌
其實好誇

呢個真係神番嚟,笑Q死

咩節目

左上個番組名 不過只係特番

已經贏咗一大截
應該會吸返以前啲飯

希望劇場真係可以吸返飯

不過欅呢排個勢真係勁
作為飯 隻一專 出個堆新歌真係好好聽

其實我都有聽
HKT成立左都6年
出到10單
都仲未出第一專

其實好誇

其實46係唔係sony主導權>肥秋?
d promotion style好唔肥秋, 好鬼醒又有前瞻性
HKT成立左都6年
出到10單
都仲未出第一專

其實好誇

d promotion style好唔肥秋, 好鬼醒又有前瞻性

傳聞係不過呢啲真係要去櫸post問下班大大

我飯咗都唔夠一年
HKT成立左都6年
出到10單
都仲未出第一專

其實好誇

我飯咗都唔夠一年

48以前啲專都有幾多新歌 好似係
HKT成立左都6年
出到10單
都仲未出第一專

其實好誇

我飯咗都唔夠一年

我同你應該一樣
淨聽歌睇pv個種
如果當年sony冇放走48會點
http://akbsort2014.web.fc2.com

大家可以嚟呢度驗身,睇吓你最鐘意邊個

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/29/002620_109ae8bfdfbbb721097bf7e66f53ebe8.jpg

嘩....你玩哂咁多團咪㩒咗好耐

好似㩒咗三百幾下

玩到4%已經忍唔住停咗

㩒到手都殘
我愛乃團

錯post

唔係呀我都好鐘意阿醬
劇場係唔會吸到新飯

劇場增加既係飯既深度 單曲先係拓展飯既廣度

點解48同46 e家分野咁大 最主要係因為48既廣度已經拓展得好盡 係前幾年媒體轟炸下 e家日本基本上冇人唔識AKB48 e個品牌 要成為飯既 都理應飯上左

但係46相對於48 廣度拓展仍然未盡 所以先會人氣大爆發既情況

熊仔愈來愈正
劇場係唔會吸到新飯

點解48同46 e家分野咁大 最主要係因為48既廣度已經拓展得好盡 係前幾年媒體轟炸下 e家日本基本上冇人唔識AKB48 e個品牌 要成為飯既 都理應飯上左

但係46相對於48 廣度拓展仍然未盡 所以先會人氣大爆發既情況

仲有一樣 係此消彼長
好多過檔46既前48飯
我愛乃團

錯post

唔係呀我都好鐘意阿醬

仲呆撚過阿醬
HKT成立左都6年
出到10單
都仲未出第一專

其實好誇

我飯咗都唔夠一年

我同你應該一樣
淨聽歌睇pv個種

都會睇下番組 買下雜誌ge

唔係在日巨 又唔去得睇con/又唔遲日文 噁會去握手
劇場係唔會吸到新飯

可惜左班新血
劇場係唔會吸到新飯

大把係飯嘅都唔睇劇場啦 重話吸新
不如一齊列舉下48嘅問題

#1 禾珠
#2 部份上位成員樣衰
#3 歌唔吸引,詞唔吸引
#4 除衫
#5 分團太多,人數太多
#6 屌,差啲漏咗008呢條人渣
#7 肯捨得組閣未?

我個人最不滿係 2, 3, 4

歌應該冇救,kings record 點同罪大比

d水著衫好似咸書咁

笑死人咩你啲推咪又係樣衰
不如一齊列舉下48嘅問題

#1 禾珠
#2 部份上位成員樣衰
#3 歌唔吸引,詞唔吸引
#4 除衫
#5 分團太多,人數太多
#6 屌,差啲漏咗008呢條人渣
#7 肯捨得組閣未?

我個人最不滿係 2, 3, 4

歌應該冇救,kings record 點同罪大比

d水著衫好似咸書咁

笑死人咩你啲推咪又係樣衰

盲俠珠巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞