有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
本來應該硬推肥田, 可惜又唔生性
發覺荻野由佳唔係一般嘅醜

個個都話佢樣衰架啦

主觀嘢 事實唔怕講

ngt 最靚真係美南

Ngt最靚點睇都係西潟
AKB 第三章都唔知點搞好
第二章起碼都知佢強推prr ,年輕d ge 又有sakura, 指麻一走連個大方向都唔見埋 ,本家好似等摺咁

有禾地珠吖嘛
第二章起碼都知佢強推prr ,年輕d ge 又有sakura, 指麻一走連個大方向都唔見埋 ,本家好似等摺咁

Team8

個個都話佢樣衰架啦

主觀嘢 事實唔怕講

ngt 最靚真係美南

Ngt最靚點睇都係西潟

個個都話佢樣衰架啦

主觀嘢 事實唔怕講

ngt 最靚真係美南

Ngt最靚點睇都係西潟

請各位大米手足自重,不要到處招黑,多謝合作

請各位大米手足自重,不要到處招黑,多謝合作

米狗死返狗竇啦

有禾地珠吖嘛

次!世!代!

救世珠快d降臨本家 拯救本家

次次走人都係咁講架啦
其實唔係冇人
只係依家營運都唔似以前咁樣強推新人
曾經強推嘅大和田出事
比美音單C一次,今年又上唔到,奈奈冇咁推都上到

雖然依家推有以,但都去唔返以前強推個力度

有以棄推左啦

本間仲醜 好似弱智
須田有時覺得佢好樣衰,但有時影硬照又覺得佢幾靚

須田都樣衰

個個都話佢樣衰架啦

佢笑得幾電下 佢短髮仲真係樣衰

次次走人都係咁講架啦
其實唔係冇人
只係依家營運都唔似以前咁樣強推新人
曾經強推嘅大和田出事
比美音單C一次,今年又上唔到,奈奈冇咁推都上到

雖然依家推有以,但都去唔返以前強推個力度

有以棄推左啦

見akbingo仲係唔少鏡頭
不過冇辦法,總選唔夠好

唔強推好似一盤散沙咁,15期美音 komi 就算強推都唔係ace 料, 資源掉曬落team 8 可能殺得出條路

有禾地珠吖嘛

次!世!代!

救世珠快d降臨本家 拯救本家

一本本家
てっぺん  世界の  難波愛
13/02/27 14/08/13 17/08/02 ━━━━━━━━━━━━━━━━━
月---,---   ---,---   ---,--- 
火247,047  228,151 137,967
水  *30,946  *19,476  ***,***
木  *15,572  **9,575  ***,***
金  **8,867  *55,205  ***,*** 
土  **8,336  **5,627  ***,***
日  **6,668  **4,369  ***,***
━━━━━━━━━━━━━━━━━
計  317,436  322,403 137,967
週  328,436  325,249  ***,***
累  421,129  399,721  ***,***

咩事
team8全部都係好人材
不過可能利益衝突營運唔肯出盡力推
肥秋雖然唔係乜都話到事,但佢係有影響力嘅
佢就全神貫注係櫸上面

睇完井上公演
覺得team 8 橫結同早坂好型

咪等分家救囉
而家c都比曬分家做 AKB只係集團名
連十週年嘅單c都比分家人做
營運都冇點培養本家
將來都係靠分家做救命稻草
我好慨嘆本家嘅人
てっぺん  世界の  難波愛
13/02/27 14/08/13 17/08/02 ━━━━━━━━━━━━━━━━━
月---,---   ---,---   ---,--- 
火247,047  228,151 137,967
水  *30,946  *19,476  ***,***
木  *15,572  **9,575  ***,***
金  **8,867  *55,205  ***,*** 
土  **8,336  **5,627  ***,***
日  **6,668  **4,369  ***,***
━━━━━━━━━━━━━━━━━
計  317,436  322,403 137,967
週  328,436  325,249  ***,***
累  421,129  399,721  ***,***

咩事

希望唔好俾隻獲白間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞