有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
同埋,我覺得以前啲衫靚啲
依家好似38單之後冇一套係有特色同好好睇

近年最靚應該係麻友隻狗c , love trip 套閃令令都唔錯

不戰都靚
搞到我想揭番本圖襤
我覺得根本運營個方向有問題
睇吓16期,真係見到都唔開胃
睇返hkt4期,好明顯唔係冇靚女揀喎,真係養成系都唔駛咁吓話

以前d衫小忍整呀嘛

自從小忍轉左做支配人 咪水平下降囉
不如一齊列舉下48嘅問題

#1 禾珠
#2 部份上位成員樣衰
#3 歌唔吸引,詞唔吸引
#4 除衫
#5 分團太多,人數太多
#6 屌,差啲漏咗008呢條人渣

除衫呢度想講少少
真係以有色眼鏡角度去睇
點解早排46會係排山倒海咁出寫真集仲要大賣?
點解48既本本都有除衫反而冇咁好賣?
我諗就係因為平時48大部分成員都除得衫多
佢再出除衫既寫真集
村外人都係冇乜興趣去買因為反正平時都睇唔少
相反平時著得好密實
突然話除衫
一定係會吸引到d人去買
我諗除衫櫻就係睇中呢一點
所以最近先會著返衫
因為相傳好似籌備緊第二本寫真?

單純人氣問題
珠巴推啲咩人出黎就知48死得抵啦

幫你更正返

近年最靚應該係麻友隻狗c , love trip 套閃令令都唔錯

38都係麻麻地
love trip果套真係唔錯
而家期待緊49單果套會係點
呢兩日都有唔少人讚曲風好
開左個好頭 希望套衫唔好累事
SKE芒果套衫靚就靚
問題係有幾個成員係長褲
如果你話跟排位對稱都仲還講得通
Yunana Nao 都著裙 禾珠長褲
就算舞係跳得齊
制服唔齊都係好礙眼

寫真書g持任何女性向goods
講起樣就好笑
之前上大陸網睇
班人類似話: 飛鳥雖然好靚,但完全唔係Snh四千年嘅對手

對住班毫無美感既人真係冇野好回應
講起樣就好笑
之前上大陸網睇

有無相唔識
btw 仲有樣野係48g 啲週邊呢家都幾唔靚 有陣柒味 明明cost咁低但set個價又高 唔抵屌 女人錢銀計得好盡 唔係有愛就夠 起碼都整得好好睇睇先啦
講起樣就好笑
之前上大陸網睇

有無相唔識

右邊

對眼淨係望到左邊對腳
講起樣就好笑
之前上大陸網睇

有無相唔識

右邊

btw 仲有樣野係48g 啲週邊呢家都幾唔靚 有陣柒味 明明cost咁低但set個價又高 唔抵屌 女人錢銀計得好盡 唔係有愛就夠 起碼都整得好好睇睇先啦

成日見到46堆周邊都好提子
有啲真係又靚又帶到出街
講起樣就好笑
之前上大陸網睇

有無相唔識

右邊

有冇人有佢整容前個樣
有冇人有佢整容前個樣

整容前黎講個底係正常樣黎
但佢都化得幾重手下

咁老態既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞