有無人好憎松井珠理奈(22)無人同禾珠組隊猜拳 苦呀西!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
邊有老竇想個女除衫

佢地唔係成個家族都係裸族咩
其實我唔信佢真係屋企唔著衫
優叔我就信

自宅sr 應該下身得條底褲

由依
[朗報]
山本彩在今天的公演上表示,她有意30歲前都不會離團
http://akb48nensensou.net/archives/51811823.html

由依

水著集都見到佢好似有少少升咗cup
請各位大米手足自重,不要到處招黑,多謝合作

米狗死返狗竇啦

其實我唔信佢真係屋企唔著衫
優叔我就信

自宅sr 應該下身得條底褲

古火田有講過佢到16碎都仲同老豆一齊沖涼(好似係
要諗定POST 名
發覺荻野由佳唔係一般嘅醜

個個都話佢樣衰架啦

主觀嘢 事實唔怕講

ngt 最靚真係美南

Ngt最靚點睇都係西潟

見過西潟同奈良真人,兩個都好靚
但睇奈良d自拍總係有d怪怪咁唔知點解
[朗報]
http://akb48nensensou.net/archives/51811823.html

咪傻啦你!快點畢業啦!
要諗定POST 名

49單MV冇禾珠鏡頭 苦呀西
NMB同HKT大爆死肯定係果兩隻花累事

珠PO
萬年不動C: 禾珠
雙"花"紅棍護法: 凜凜花 松岡花

歡迎加入組隊

食腦白紙扇心戰王:中井 mion

mion? 係咪想講 komi?

都係八婆格
[朗報]

咪傻啦你!快點畢業啦!

定好似指原咁
掛住個名 有咩SHOW 先搵佢出現下
乳細巴

你係咪會攪吓鋼珠棒
てっぺん  世界の  難波愛
13/02/27 14/08/13 17/08/02 ━━━━━━━━━━━━━━━━━
月---,---   ---,---   ---,--- 
火247,047  228,151 137,967
水  *30,946  *19,476  ***,***
木  *15,572  **9,575  ***,***
金  **8,867  *55,205  ***,*** 
土  **8,336  **5,627  ***,***
日  **6,668  **4,369  ***,***
━━━━━━━━━━━━━━━━━
計  317,436  322,403 137,967
週  328,436  325,249  ***,***
累  421,129  399,721  ***,***

咩事

希望唔好俾隻獲白間

比想像中好啦,ske 隻album 好似仲差
乳細巴

你係咪會攪吓鋼珠棒

搞唔到。。。
網都上唔到
[朗報]

咪傻啦你!快點畢業啦!

定好似指原咁

彩既性格點會肯咁樣掛名,再拖佢一定會係為左nmb 犧牲自己歌唱事業
NMB同HKT大爆死肯定係果兩隻花累事

珠PO
萬年不動C: 禾珠
雙"花"紅棍護法: 凜凜花 松岡花

歡迎加入組隊

食腦白紙扇心戰王:中井 mion

mion? 係咪想講 komi?

都係八婆格

mion 8婆格?details
[朗報]

咪傻啦你!快點畢業啦!

定好似指原咁

彩既性格點會肯咁樣掛名,再拖佢一定會係為左nmb 犧牲自己歌唱事業

佢講左啲咩
我慢到load唔到個網
乳細巴

你係咪會攪吓鋼珠棒

搞唔到。。。
網都上唔到

咁如果有需要就我簡單開住post先啦

個個都話佢樣衰架啦

主觀嘢 事實唔怕講

ngt 最靚真係美南

Ngt最靚點睇都係西潟

見過西潟同奈良真人,兩個都好靚
但睇奈良d自拍總係有d怪怪咁唔知點解

奈良不嬲廢青嚟
不過我睇sr都覺得有啲怪 相反而唔覺
てっぺん  世界の  難波愛
13/02/27 14/08/13 17/08/02 ━━━━━━━━━━━━━━━━━
月---,---   ---,---   ---,--- 
火247,047  228,151 137,967
水  *30,946  *19,476  ***,***
木  *15,572  **9,575  ***,***
金  **8,867  *55,205  ***,*** 
土  **8,336  **5,627  ***,***
日  **6,668  **4,369  ***,***
━━━━━━━━━━━━━━━━━
計  317,436  322,403 137,967
週  328,436  325,249  ***,***
累  421,129  399,721  ***,***

咩事

希望唔好俾隻獲白間

比想像中好啦,ske 隻album 好似仲差

算啦 成個48都沉梗
乳細巴

你係咪會攪吓鋼珠棒

搞唔到。。。
網都上唔到

咁如果有需要就我簡單開住post先啦

用住舊棒先 可能仲有人未睇過禾珠crycry樣
有無其他巴打想開post或者有咩topic想開,歡迎留言

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞